Staycation: Vakantie thuis

staycation

Vakantie aan huis, de zogenaamde “staycation” (Engelse woordcombinatie van stay = to stay, vakantie = vakantie)  wordt steeds populairder. Of het nu gaat om een ​​weekendje weg of een langere vakantie op het balkon – een staycation moet worden voorbereid. Zelfs een paar regenachtige dagen zijn reden genoeg voor een korte vakantie thuis. Seks en liefde mogen natuurlijk niet ontbreken in een gezamenlijke staycation. Erotiek en saamhorigheid zijn  de beste manieren om het dagelijkse leven achter je te laten. Hier lees je wat je nodig hebt voor een geslaagde staycation.

Staycation – Er is een plan nodig

Zoals elke vakantie moet ook de staycation worden gepland. Hoe meer u van tevoren plant, hoe leuker uw verblijf bij elkaar zal zijn. Begin met het plannen van een redelijk en realistisch budget voor uw vakantie thuis . Eten bestellen en uitgaan kost geld, ook in je eigen stad. Er zijn ook een paar dingen die je niet moet doen als je thuis op vakantie bent. Hier vind je de belangrijkste do’s en don’ts om je staycation tot een succes te maken.

Checklist voor je staycation:

✔ Geen smartphone, geen e-mail – alleen in noodgevallen
✔ Geen computer, internet, televisie of videogames – onnodige afleiding
✔ Gewoon geen thuiswerk – hoofd uitzetten
✔ Was vooraf doen en huis schoonmaken – meer tijd voor ontspanning
✔ Doen geen afspraken maken – tijd voor jezelf nemen
✔ Plan je budget – heb je de kans om uit te gaan?
✔ Boek activiteiten (restaurant, theater, etc.) van tevoren
✔ Koop eten – het kan iets ongewoons zijn

Om je echt te ontspannen , bevrijd je jezelf van je technische snufjes, zoals mobiele telefoons en laptops. Zo loop je niet het risico stressvolle berichten van je werk te krijgen. Doe de schoonmaak en de was voordat u samen aan uw verblijf begint. Zo zou je het doen voor een vakantie in het buitenland. Is het budget op orde, zijn de gsm’s uit en het huishouden gedaan? Dan ontbreekt alleen nog de juiste ideeën voor een ontspannen en sensuele vakantietijd thuis.

De 5 beste ideeën voor uw vakantie thuis

  1. Romantisch picknicken: op naar het platteland! Stel een paar lekkernijen en lustopwekkende lekkernijen samen die je zelf maakt of gewoon in huis bestelt. Een prachtig park of een weiland onder een blauwe lucht, dan naar je romantische paradijs waar je gemeenschappelijk een zonnige middag doorbrengt. Regent het? Geen probleem! Verander je woonkamer in een picknickplaats. Leg een dekentje en een paar kussens op de grond en zorg voor een onvergetelijke date met kaarslicht en muziek .
  2. Toerist in je eigen stad: Ontdek je eigen stad als toerist. Ga op een free-walking tour, zoek naar bars en restaurants waar je nog nooit bent geweest. Evenementen, musea en theaters bieden het hele jaar door volop mogelijkheden voor vermaak. Kom je uit Amsterdam? Ontdek dan de beste erotische plekjes  tijdens je staycation. U kunt er zeker van zijn dat u online informatie vindt over vergelijkbare locaties en evenementen voor uw regio. 
  3. Home-Spa: verwen uzelf! Verwen uzelf en zorg voor ontspannen momenten samen in uw eigen thuisspa. Neem bewust de tijd om elkaar te masseren. Gedimd licht en ontspannende muziek zorgen voor de juiste sfeer. Met verzorgende massageoliën streel en masseer je de huid van je partner en verwen je het hele lichaam. Dan kun je samen lekker knuffelen in een ontspannend bad verrijkt met een badadditief . 
  4. Joyride into the blue:  een bed in het korenveld, seks op het strand of gewoon diep in het bos – pak de auto, een boot of stap op de fiets. Maak een tocht door de natuur bij jou in de buurt. De frisse lucht en de verandering van omgeving bevrijden de geest en werken stimulerend. Als je zin hebt in een vluggertje buiten, doe het dan gewoon. De juiste inspiratie voor alles buiten vind je in onze artikelen Outdoor Sex en Sex in the Car .
  5. Tijd om te ontdekken:  gebruik de vrije tijd thuis om stoom af te blazen in je knusse nest. Gebruik een regenachtig weekend bijvoorbeeld voor lang voorspel met intiem samenzijn. Ontdek je lichaam op nieuwe manieren en probeer nieuwe dingen tijdens seks. Wat dacht je bijvoorbeeld van bondage ? Of  probeer nieuwe seksstandjes in combinatie met een seksspeeltje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.