Mislukking bij online dating

online daten

In deze tijd is het zeer waarschijnlijk dat je volgende date iemand zal zijn die je online hebt ontmoet. Hoewel we al voorzichtiger zijn geworden en niet meer meteen elk profiel vertrouwen, zijn er nog steeds cruciale fouten bij online daten die je zeker moet vermijden.

Maak een lijst van de no-go’s

Bij het aanmaken van uw online datingprofiel is het niet het beste idee om met een negatieve noot te beginnen. Het filtert natuurlijk de mensen weg die je absoluut niet wilt leren kennen, maar trekt ook op magische wijze mensen met een negatieve houding aan. 

Te hoge en te lage verwachtingen bij online dating

Zelfs als je jezelf euforisch hebt geschreven, kun je nooit weten wie er daadwerkelijk tegenover je zit. Val niet meteen in grote verliefdheid tijdens het online daten – de val kan diep zijn. Aan de andere kant moet u uw verwachtingen niet te laag stellen en u aan uw eisen houden.

De verkeerde plaats

Maak geen afspraak voor een driegangenmenu, maar spreek af in een bar voor een drankje. Houd het zo eenvoudig en informeel mogelijk, zodat u in geval van nood snel kunt vertrekken. Mis je de ideeën? Probeer deze iets andere plaatsen voor je eerste date .

Praat over de ex

Praten over de ex is over het algemeen een van de absolute no-go’s als het gaat om daten, en het gaat verder dan alle grenzen. Praat over iets dat je in een positief daglicht zal stellen, dat je gelukkig zal maken en het verleden voorbij zal laten gaan.

Geen positieve lichaamstaal

Het belangrijkste bij online daten is positieve lichaamstaal wanneer je de ander voor het eerst ontmoet. Laat je schouder niet naar beneden hangen en kijk hem in de ogen als je met hem praat. Zorg ervoor dat u uw mobiele telefoon in uw zak houdt! Er is niets onbeleefder dan je telefoon checken op een date. Houd uw armen in een comfortabele positie, bijvoorbeeld op schoot. Probeer ze niet over te steken – dit duidt op een verdedigende positie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.