Hoe kan ik mijn relatie redden?

relatie-redden

Kan een relatie worden bewaard als alle tekenen wijzen op scheiding? Het komt snel voor dat een partnerschap in slaap valt en dat er iets verloren gaat. Vaak beginnen deze problemen verraderlijk. De partner heeft geen zin meer in seks of de tijd die ze vroeger samen doorbrachten wordt steeds zeldzamer. Deze tekens mogen in geen geval worden genegeerd, anders bestaat er een reëel risico op scheiding.

Een veel voorkomende oorzaak van relatiefrustratie is gebrek aan of slechte seks, wat vervolgens een negatieve invloed heeft op de relatie. Benader elkaar en pak problemen die u belasten direct aan. Bedenk hoe u uw liefdesleven weer kunt opfleuren. Het is eigenlijk geen geweldige kunst, want met een paar simpele middelen kan een ongelooflijk groot effect worden bereikt.

Hoe krijg ik mijn liefdesleven weer op gang?

Verandering van positie – probeer opnieuw iets nieuws

Creativiteit is het allerbelangrijkste, het hoeft niet altijd de zendingspositie in bed thuis te zijn. Hoe zit het met de doggy-style positie voor een gezellige open haard of seks hebben terwijl je onder de douche staat? De verbeelding kent geen grenzen. Durf gewoon iets nieuws aan en ervaar hoe leuk seks buiten de gebruikelijke sferen kan zijn.

Kleine helpers – sextoys brengt de nodige smaak

Heb je ooit aan sextoys gedacht ? Nee? Kom op dan! sextoys zorgt voor een extra kick tijdens het vrijen. Kleine helpers fungeren als hapjes. Er zijn talloze speeltjes met verschillende functies voor vaginale en anale penetratie. Beide kunnen in het liefdesspel worden geïntegreerd, omdat het niet altijd de penis hoeft te zijn die penetreert. Een dubbele dildo is ideaal voor gevorderde gebruikers omdat je hierdoor gegarandeerd weer dichter bij elkaar komt. Ook handboeien en zachte bondage zijn geen taboe meer, een mix van milde pijn en zachte beloningen prikkelt de zintuigen en doet verlangen naar meer garanties.

Sexy lingerie is schattig en maakt je warm

Wat de modellen op lingeriemodeshows kunnen, jij ook! Omdat niets erotischer is dan een lichaam dat in opwindende lingerie is gewikkeld. Hoe zit het met een grote boog die om het lichaam is gebonden? Uitpakken maakt twee vrienden.

Of je nu voor één variant kiest of meerdere tegelijk wilt proberen, deze tips werken gegarandeerd altijd. Er treedt een pauze in het partnerschap. Het is belangrijk om de oorzaak van het probleem te vinden en het vervolgens snel op te lossen, want liefde kan zo mooi zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.