Flirttips: hoe benader ik iemand?

Goed flirten is een kunst op zich. “Hé, ik ben mijn telefoonnummer kwijt. Geef je me de jouwe? ”- werkt helemaal niet! Of ken je iemand die het geweldig zou vinden? In het beste geval is zo’n flirt zo erg dat het op zijn minst lacht en misschien op deze manier tot succes leidt. Maar we zouden er niet op gokken en daarom hebben we een paar veiligere flirttips voor je samengesteld over hoe je iemand kunt aanspreken die je leuk vindt.

Het belangrijkste bij flirten is moed! Het hoe, wat of waar is bijna niet relevant als je maar durft. Of het nu in de bus, bij de bushalte, in de supermarkt, een bar of tijdens het bowlen is – er zijn veel plaatsen waar u uw droompartner kunt ontmoeten. Het is belangrijk om de kans om elkaar te leren kennen niet voorbij te laten gaan.

Zelfbenoemde – en niet onomstreden – pick-upartiesten bevelen de “3-secondenregel” aan – ontdek, merk interesse op, tel terug vanaf 3 en ga! Hoewel dergelijke flirttips misschien een beetje te simpel klinken, is er toch iets aan de hand. Als je aarzelt en te lang nadenkt, ontstaan ​​er twijfels en uiteindelijk wordt de onbeminde klootzak onoverkomelijk. Jammer. Maar zelfs als daden hier meer zeggen dan woorden, moet men toch geen complete onzin uitkramen, kortom zijn kansen en dat perfect Ontdek de timing.

# Wat zijn mijn kansen?

Om daar antwoord op te kunnen geven, moet je eerst oogcontact maken met je gesprekspartner. Lacht hij of zij terug als jij lacht? Alles geweldig. Maak het pad vrij! Als de doelpersoon verlegen naar de vloer kijkt of bloost, is hij waarschijnlijk nogal verlegen en zal daarom des te blijer zijn met jouw initiatief. Als je helemaal geen reactie krijgt – handen af. Blijkbaar is er momenteel geen interesse om hier te flirten.

# Is dit het juiste moment?

In principe is het antwoord: ja! Toch moet u kort nagaan in welke situatie uw object van verlangen zich bevindt. Mocht hij of zij ergens alleen zitten en zich vervelen (bar, wachtkamer, trein, etc.), dan zullen ze blij zijn met een leuk compliment of zelfs gezelschap. Als de persoon gehaast, nerveus of in een slecht humeur lijkt, is dit waarschijnlijk niet het beste moment om met hem te praten.

# Wat kan ik zeggen?

Als er oogcontact tot stand is gebracht en het moment is niet helemaal ongepast – op uw plaats, klaar, ga! Zoals eerder vermeld, is het WAT er wordt gezegd vaak niet zo belangrijk als het HOE er wordt gezegd. Zelfs de domste vraag – op een charmante en vriendelijke manier gesteld – kan wonderen doen.

 • Flirttip nr. 1: Complimenten
  “Ik wilde je even zeggen dat je de beste voor mij bent” – Sportfreunde Stiller weet het: je kunt nooit fout gaan met een compliment. Een mooi woord over de slogan op zijn t-shirt (“Sorry voor het staren, maar de slogan is echt grappig”), een compliment over zijn coole sneakers, haar parfum of keuze van haar boek (“Klinkt interessant wat je leest. Kan raad je het aan?”) Is een positieve start van het gesprek. Wie hoort dat niet graag? Het is belangrijk dat het compliment individueel is afgestemd op de betreffende persoon – “Je hebt echt mooie ogen” is veel te algemeen en bovendien totaal afgezaagd.
 • Hulp vragen
  Als je het liever wat minder kwetsend doet, kun je gewoon om hulp vragen. Je hoeft niet meteen de maagd in nood te spelen – het gaat als volgt, bijvoorbeeld: “Excuseer me, zou je me alsjeblieft willen helpen met de koffer?”, “Kun je me de cornflakes daar beneden geven?”, ” Weet je of de trein ook via XY gaat? ”,“ De batterij van mijn mobiele telefoon is leeg – weet je hoe laat het is?” of bij de kapper of dokter: “Australische vogel met drie letters?”- als je momenteel aan het werk bent op een kruiswoordraadsel. Dit soort banale en onopvallende vragen kunnen allemaal tot een leuk gesprek leiden.
 • Flirttip nr. 2: Opinievragen
  Wie bang is voor monosyllabische antwoorden of gewoon een glimlach als reactie op zijn moed, wordt geadviseerd met opinievragen. Hier gaat de droomprins of droomvrouw gegarandeerd niet om een ​​antwoord heen. “Hallo, wat denk je dat mijn neef beter zou willen voor zijn verjaardag – dat of dat?” – Natuurlijk moet je potentiële flirtpartner weten hoe oud je neef is, wat hij leuk vindt … en je bent in gesprek. Afhankelijk van waar je bent, geldt ook jouw mening over een geur in de parfumerie, een boek, een bepaald kledingstuk of het soort koffie. Er zijn geen grenzen aan uw verbeelding.
 • Flirttip nr. 3: Stukjes papier
  Wat klinkt als de basisschool is eigenlijk een heel lief gebaar. Dit werkt vooral goed als je in een bar of restaurant bent. Zet gewoon een berichtje voor zijn of haar neus – bijvoorbeeld: “Hallo, ik wil je groep meiden niet storen, maar als je zin hebt om iets met me te drinken, knipoog dan gewoon”. Voordeel: je hoeft niets te zeggen, maar je hebt toch interesse getoond. Wie zijn strijd tegen de tijd in het openbaar vervoer snel verloren ziet gaan, kan eenvoudig een paar lieve woorden + telefoonnummer op een stuk papier schrijven en de doelgroep met een glimlach de hand geven. Wat een gave afwerking die zeker indruk zal maken.

# Wat nu?

Je hebt het gedaan: je flirtpartner toont interesse, je hebt een leuke babbel – alles gaat goed. En wat nu? Als je niet meteen om het telefoonnummer wilt vragen, kun je wat minder kwetsend zijn en bijvoorbeeld een informele “date” regelen. ‘Neem je elke ochtend deze trein? Dan zien we je! “, Of ook: “Ben je om deze tijd elke dinsdag in de sportschool?”. Zo zorg je ervoor dat je hem of haar weer ziet zonder dat je hem of haar direct hoeft te ontmoeten.

Als je de bal aan je tegenhanger wilt geven – je hebt immers al de eerste stap gezet – is het slim om al vroeg aan te kondigen dat deze ontmoeting binnenkort voorbij is. ‘O, ik moet meteen weer afstappen. Het is jammer.”, Of: “Het is best laat, ik wilde eigenlijk niet zo lang blijven”. Nu is het zijn beurt. Als hij de hint met de hekpaal krijgt, zal hij iets zeggen, zo niet – niet zo erg. Neem zulke kleine nederlagen niet te veel – als je ze al zo mag noemen – en het allerbelangrijkste: blijf bij de les en heb plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.