BDSM daten: Tips voor het daten

BDSM daten

BDSM-daten: waar te beginnen?

BDSM-daten, dat wil zeggen het zoeken naar een geschikte partner die een voorkeur voor BDSM deelt, lijkt op het eerste gezicht niet altijd gemakkelijk. Niemand heeft tenslotte het volgende op zijn voorhoofd geschreven: “I like BDSM!” Dus wat te doen En waar begin je te zoeken?

Google het! Het internet weet wat het moet doen. Er zijn verschillende websites online die de mogelijkheid bieden om een ​​partner te vinden met een voorkeur voor BDSM. Voordeel: u kunt filteren op specifieke seksuele fantasieën en de juiste tegenhanger vinden die uw fantasieën deelt. Ook kom je er in een mum van tijd achter welke BDSM-groepen, clubs of evenementen er bij jou in de buurt plaatsvinden – naast groepen voor BDSM-ervaren mensen zijn er ook tal van evenementen en bijeenkomsten voor nieuwkomers.

Voordat u zich volledig in uw potentieel stort, zoals bij elke partnerzoekopdracht, moet u zeker weten wat u precies zoekt. Ben je meer geïnteresseerd in een vaste BDSM-partner of meer in een losse spelrelatie zonder permanente band?

Verschil tussen hecht partnerschap en spelrelatie

Zoals altijd bij het zoeken naar een partner, moet iedereen zich vooraf afvragen: wil ik een vaste relatie of iets meer ontspannen? Het is niet anders met BDSM Dating! Een spelrelatie wordt zo genoemd wanneer de BDSM-partners de puur seksuele bevrediging van hun voorkeuren zoeken. Of het nu gaat om reguliere meetings of een one night stand is een open vraag.

Als de focus ligt op vertrouwen en een hechte band die verder gaat dan het seksuele, streeft het partnerschap naar exclusiviteit. De gemeenschappelijke liefde voor BDSM is slechts een van de vele verbindende componenten.

Hoe u een BDSM-partner kunt vinden

Wat zijn uw specifieke BDSM-voorkeuren? Maak jezelf van tevoren duidelijk wat het antwoord op deze vraag is. Weet je nog niet waar je zin in hebt of heb je weinig ervaring? Dan zullen misschien BDSM-groepen voor nieuwsgierigen of beginners je helpen erachter te komen.

Hoe duidelijker u bent over wat u zoekt, des te specifieker vindt u de juiste partner of groep voor u. Bovendien kunt u tijdens het zoeken voor uzelf specifieke fantasieën, limieten en regels definiëren en deze aan uw tegenhanger meedelen. Zodat jullie allebei weten waar je bent!

Offline BDSM-partner zoeken

Ronde tafels en groepen

Voor iedereen die geen of weinig ervaring heeft met BDSM, kunnen ze hun eerste stappen zetten in BDSM-daten in een lokale groep. Op internet kunt u snel achterhalen welke groepen en evenementen er bij u in de buurt zijn.

Er zijn vaste tafels in veel grotere steden die zich bezighouden met het onderwerp BDSM. De uitwisseling van gedachten en kennis staat hier op de voorgrond. Directe flirtpogingen zijn nogal terughoudend, maar bij dergelijke gelegenheden kunnen kennissen zich natuurlijk snel ontwikkelen en kunnen er meer van worden.

Feesten en clubs

Fetisj- en BDSM-feesten zijn een andere manier om partners te vinden. Deze zijn te vinden in bijna alle grote steden in Nederland. Ook online vind je hier de juiste evenemententips.

Lees vooraf meer over het feest. Sommige feestjes kunnen nog steeds een beetje overweldigend zijn, vooral voor nieuwkomers in de BDSM-scene. Als je een vriend hebt met dezelfde voorkeuren, vraag hem dan of hij of zij bij je zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.