Welk type orale seks ben jij?

type orale seks

Likken, zuigen, pijpen, friemelen – volgens het FirstToys Sex Report is orale seks waarschijnlijk de meest populaire seksfantasie onder Nederlanders. 64% van de mannen en 41% van de vrouwen wil graag oraal verwend worden. En jij? Ben jij een lekacrobaat of ben jij de pijpbeurt muurbloempje? Vertel ons hoe u orale climaxen voorbereidt en wij zullen u vertellen wie u bent. Wild, speels, knuffelig of experimenteel – ontdek welk oraal sekstype jij bent.

Soorten orale seks – van wild tot knuffelig

De wilde lip-oathers

Je gaat er enthousiast mee om – of het nu likken of blazen is. Je werkt keihard en haalt stormachtig alle registers open. Ga je helemaal uit als je deepthroat doet of heb je je tong bijna overal bij het beffen ? Dan ben jij een van die wilde lippendiensters die ervan houden om ongeremd, vrij en gepassioneerd lief te hebben. Ze geven veel tijdens orale seks, maar verwachten in ruil daarvoor hetzelfde niveau van orale aandacht.

De orale romantici

Deze man met orale seks creëert eerst een ontspannen sfeer met passende muziek, geuren en gedimd licht. Of ze nu ontvangen of geven, ze houden ervan om gezellig te zijn en ze houden ervan om anderen in de watten te leggen. Ze liggen intens en intiem tussen de benen van de partner – direct oogcontact verwarmt de intimiteit nog meer. Je houdt niet van snelle vluggertjes en geniet liever van het gezellige samenzijn.

De dominante lekacrobaten

Of ze nu geven of nemen tijdens orale seks, deze Franse kenners nemen wat ze willen en vertellen hun partner specifiek wat ze wel en niet lekker vinden. Wanneer ze echter iemand mondeling in de watten leggen, laten ze zich niet graag uitspreken in hun eigen taalspel en houden ze ervan de ander te temmen en met hem te doen wat ze willen.

De orale duizendpoot

Of het nu om seksspeeltjes , bondage of anilingus gaat . Deze mondelinge experts hebben hun huiswerk gedaan en beheersen het Frans. Ze proberen graag iets nieuws en nemen afwisselend verschillende spelscenario’s in orale seks op. In het leven, net als in seks, nemen ze graag risico’s en waarderen ze avontuur. Beter ongebruikelijk dan saai – dat is het motto.

de pasja

Leun achterover, geniet en laat de ander het werk doen. De pasja bestaat zowel onder mannen als onder vrouwen. Deze orale minnaars laten zich graag oraal in de watten leggen, maar zijn zelden geneigd dit in dezelfde mate terug te geven. Ze zijn comfortabel en soms een beetje lui tijdens seks. Ze laten anderen het werk doen en genieten liever van de vruchten van passie.

de muurbloempjes

Muurbloempjes zijn meestal onervaren met orale seks: of het nu is omdat ze dit soort seks gewoon niet leuk vinden of omdat ze niet veel ervaring hebben met zichzelf en seks in het algemeen. Daarom benaderen ze het onderwerp langzaam maar zeker – en genieten daarna des te meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.