Waar kan ik mijn Mr. Gray vinden?

50 tinten grijs

Op zoek naar meneer Gray

Christian Grey van de wereldbestseller 50 Shades of Grey is een van de beroemdste miljonairs ter wereld. Hij staat voor sexappeal, mannelijkheid en potentie – en heeft alles onder controle, inclusief seks. Dit trekt niet alleen op magische wijze de 21-jarige studente Anastasia Steele aan, maar ook de fans van de succesvolle boekenreeks.

Een mannelijk pakket dat te mooi is om waar te zijn. Helaas komt Mr. Gray alleen voort uit de verbeelding van de succesvolle auteur EL James. Met meer dan 20 miljoen verkochte exemplaren van de 50 Shades of Grey-trilogie kwijnde de mysterieuze Mr. Gray weg in de harten van miljoenen fans over de hele wereld. Maar wat maakt eigenlijk zijn charme? En hoe vind je zelf zo’n held in het echt?

Dat is wat Mr. Gray zo sexy maakt

Uiterlijk: Christian is “aantrekkelijk, ongelooflijk aantrekkelijk”, dat fascineert de studente Anastasia Steele aan het begin van de trilogie. Hij is lang, goed getraind en gespierd. Zijn ogen fonkelen, hebben een doordringende en indringende blik. Zijn haar glanst roodachtig. Christian is altijd stijlvol gekleed in een pak, maar slaat ook een goed figuur in een overhemd en jeans. Vlekkeloos, mannelijk en gezond. De sterke schouder om op te leunen en de sterke handen waar je je graag in laat vallen.

Verzorgd: Met zijn 27 ziet Christian Gray er niet alleen geweldig uit , maar heeft hij ook een volle bankrekening met miljoenen. Geld maakt niet gelukkig, zegt de een of de ander nu. Dat is correct! Maar het maakt het leven in ieder geval makkelijker. Deze financiële zekerheid gaat aan.

Minnaarkwaliteiten: Christian bezorgt de onschuldige studente Ana talloze orgasmes en de wereld van seksuele fantasieën lijkt bij hem grenzeloos. Bovenal hebben zijn minnaarkwaliteiten het de fans aangedaan. Gevarieerd, spontaan en dominant – gekruid met een beetje BDSM !

Reputatie en positie: De miljonair is de directeur van zijn eigen bedrijf, Gray Enterprises Holdings. Er werken 40.000 mensen voor de succesvolle zakenman. Deze hoge maatschappelijke en maatschappelijke positie werkt als een magneet. De slimme alleskunner lijkt gewoon alle aspecten van zijn leven onder controle te hebben.

De ziel: een onberispelijk uiterlijk, een grote bankrekening, een uitstekend cv en een bom in bed. Maar hoe zit het met de innerlijke waarden? Christian heeft daar een paar tekortkomingen. Diep trauma heeft de perfecte Mr. Gray aangetrokken. Achter de stoere zakenman staat een fragiele ziel die gered en beschermd wil worden. Wat wil je nog meer? Een succesvolle multimiljonair met diepgang.

Waar kan ik Mr. Gray in het echt vinden?

Er zijn geen miljardairs als een dubbeltje in een dozijn. Dat is duidelijk. Een blik op de Forbes-lijst van de rijkste mensen ter wereld onthult dat veel van de miljardairs die kunnen worden gedateerd ruim 50 of 60 jaar oud zijn. Zelfs als er een jongere kandidaat aanwezig is, is het onwaarschijnlijk dat u deze persoon toevallig tegenkomt. Bovendien een persoon die alle voordelen van Christian combineert.

Maar wanhoop nu niet! Focus op bovenstaande kenmerken van Christian Grey. Bent u op zoek naar precies deze eigenschappen? Het hoeft misschien niet meteen miljonair te zijn. Een paar duizend op de rekening per jaar zou genoeg kunnen zijn.

Of je nu op Tinder bent of in het dagelijks leven, maak duidelijk waar je naar op zoek bent. Houd de eigenschappen van Christian in gedachten. Mooi en goed gebouwd, een zekere financiële zekerheid en een diepe en gevoelige ziel. Niet te vergeten – een raket in bed. Vergeet niet dat Christian Gray slechts een fantasiepersonage is. Zoals met alles in het leven, moet je bepaalde compromissen sluiten. 

Niemand is perfect. Hier en daar zal je bijpassende Mr. Gray zijn zwakke punten hebben. Dat is een goed ding! Het belangrijkste is dat je helemaal op jezelf staat en weet wat je wilt. Als je altijd op zoek bent naar perfectie, zul je altijd ontevreden zijn, want perfectie bestaat niet. Geniet van wat je hebt. Dan is hij misschien nu Mr. Unknown, binnenkort uw perfecte Mr. Gray.

Gaat het om de perfecte seks of minnaar? Zeg dan wat je wilt! Wil je gedomineerd worden of het spel wat gevarieerder maken? Communiceer dat dan en je zult misschien verbaasd zijn dat precies de partner die je hebt de rol van Mr. Gray perfect weet te vervullen. Deze tips om je partner kennis te laten maken met BDSM kunnen je helpen communiceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.