Voorspel: Zo kom je in de stemming!

voorspel

Van tedere zoenen tot hete pijpbeurten, van voetmassages tot afwassen – voorspel kan vele facetten hebben. Dat zou moeten, omdat hetzelfde proces voor “opwarmen” op de lange termijn een beetje saai kan worden. Met onze tips, ideeën en kleine helpers kun je een spannend voorspel creëren dat al het andere voorspelbaar is.

inhoud

  • Dat is wat telt
  • Ideeën en inspiratie
  • Aanbevelingen voor speelgoed

Voorspel – tips voor mannen en vrouwen


Het uitwisselen van liefkozingen voor de eigenlijke geslachtsgemeenschap is minstens zo belangrijk als de seks zelf. Hoewel een vluggertje dat meteen ter zake komt verfrissend kan zijn, is seks alleen een “rond ding” als het voorspel goed is. Helaas blijft er aan het eind van een lange dag vaak alleen tijd en energie over voor een snelle handeling, waarbij saamhorigheid en tederheid buiten de boot vallen. Maar dat is precies wat een intacte relatie levend maakt.

Veel stellen ervaren de ouverture zelfs als een veel intiemer iets dan de hoofdact. Naast extase en zweven, draait het allemaal om binding, liefde en genegenheid. En wat is een betere manier om dit te laten zien dan door teder voorspel?

Weg met de clichés!

Lang voorspel is niet alleen voor vrouwen! Deze misvatting blijft bestaan, maar een man kan ook erg genieten van erotisch voorspel. Het helpt beide partners, bijvoorbeeld na een lange, stressvolle dag, om uit te schakelen en langzaam in de stemming te komen. Want als je hoofd tijdens de seks nog steeds in de laatste ontmoeting zit, kun je je tijdens de seks niet echt laten gaan. Bovendien wekt voorspel verlangen op, want – en dit geldt voor beide – anticipatie is de grootste vreugde! Want: Een orgasme is geweldig, maar slechts een klein en kort deel van het genot…

Voorspel begint buiten de slaapkamer

Wie wil neuken, moet vriendelijk zijn. Dit gezegde hoort meer bij de T-shirts van jonge feesttoeristen, maar het is waar! Voorspel heeft altijd te maken met verleiden, en je kunt jezelf ook buiten bed met woorden en/of daden verleiden. Een goed gesprek, samen lachen, een lief – en serieus – compliment of steun voor een ander in het huishouden of in moeilijke situaties is een echt afrodisiacum. Aan de andere kant, als je je geliefde alleen laat met veel werk, hoef je niet verrast te zijn als je veren slap zijn.
Voor een goed voorspel en nog betere seks helpt het ook om een ​​feelgood-sfeer te creëren. Er hoeven geen rozenblaadjes op de vloer te liggen, maar zachte verlichting, fris beddengoed en een comfortabele kamertemperatuur maken een groot verschil.

Geen leerboek voorspel

Er zijn geen specifieke richtlijnen voor voorspel over hoe het moet lopen of hoe lang het moet duren. Bovendien is langer niet altijd beter. Bovenal is het belangrijk dat je de nabijheid en het lichaam van de ander voelt en ontdekt en in de stemming komt. Sommige mensen hebben hiervoor een half uur nodig, anderen zijn 10 minuten genoeg. Sommigen brengen elkaar liever tot een orgasme tijdens het voorspel, anderen knuffelen en knuffelen alleen totdat het verlangen naar meer is gewekt. Anderen vinden het op de een of andere manier leuk.

Ideeën voor perfect voorspel

Toch zijn er een paar dingen die ideaal zijn om voorspel op te wekken. Naast knuffelen, knuffelen en aaien is er zoveel meer … We geven je suggesties en ideeën over wat je in je voorspel kunt opnemen en hoe je het spannend anders kunt maken. Omdat er een routinematig opwarmschema binnensluipt, vooral in langere relaties, wat de moeite waard is om van tijd tot tijd door te breken.

Op ontdekkingsreis

Het menselijk lichaam heeft tal van erogene zones te bieden – en deze zijn niet beperkt tot het genitale gebied van mannen en vrouwen. Neem tijdens het voorspel de voetzolen, de binnenkant van de dijen, de tepels, de nek en nek en de oren mee – alles van zachte kusjes tot hapjes is toegestaan. Laat je handen en lippen over het hele lichaam van de partner dwalen voordat je je aan het eigenlijke genotscentrum wijdt. Wist je dat ook de haarlijn en de neusgaten bijzonder gevoelig zijn bij aanraking? Hier vindt u meer informatie en duidelijke afbeeldingen van alle erogene zones van het menselijk lichaam.

Zie niets, hoor niets, voel VEEL

Een van jullie heeft de ander een blinddoek voor ogen en handen. Degenen die het bijzonder intens willen, kunnen hun oren ook afdekken met een koptelefoon of oordopjes, zodat het passieve deel niet kan horen, zien of bewegen. Deze oefening vraagt ​​veel vertrouwen, maar belooft explosieve gevoelens tijdens het vrijen. Het gevoel van overgave en overgave aan de onverwachte aanrakingen van je partner doet het hart sneller kloppen en het plezier kookt over.

Afblijven!

Voor een keer volledig afzien van het gebruik van je handen in liefdesspel. Ga met je lippen, tong, voeten of neus over het lichaam van je partner. Huid op huid wordt de aanraking nog intenser, omdat de huid ons grootste zintuig is. Bij aanraking komen de ontspanningshormonen oxytocine en prolactine vrij. Maar je kunt ook met je tepels over je erogene punten gaan. Om te voorkomen dat er vals wordt gespeeld, kun je ook je handen aan het passieve deel binden.

En als het je partner verboden is om aan te raken, kun je hem gek maken met optische prikkels. Mannen zijn erg visuele mensen, vooral tijdens seks, en reageren sterk op visuele stimulatie. Lol naakt rond op bed terwijl hij eigenlijk alleen maar mag kijken. Als je nog een stap verder wilt gaan, kun je jezelf aanraken en jezelf bevredigen in het bijzijn van je geliefde.

Aantrekkelijk

Verleid je partner met een striptease en laat de dekens met plezier voor hem vallen. Mooie lingerie  kan je helpen om je aantrekkelijker en zelfverzekerder te voelen. Maak je geen zorgen: je hoeft geen model te zijn om er sexy uit te zien, want alleen al de anticipatie, het verrassingseffect en natuurlijk het zien van de blote huid zouden gevoelens van geluk bij hem moeten opwekken. Als je terugdeinst voor een striptease, kun je je partner verrassen op hoge hakken en met een  lichaam dat verborgen is onder kleding en je zal verbazen bij het uitpakken.

Massage met diepte

Een intensieve massage met verwarmende, geurige massageolie zorgt ervoor dat het bloed gaat pompen. Als je klaar bent met de rug van je partner, stop dan niet! Ook de liefdesspieren onder de gordel willen verwend worden! Kleine helpers kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor een stimulerende massage. Een massagesteen kan zowel verwarmd als gekoeld gebruikt worden en maakt het werk van de persoon die masseert gemakkelijker. De speeltjes uit de Mix & Match set van Ooh by Je Joue sturen aantrekkelijke vibraties naar alle externe hotspots zoals tepels, binnenkant van de dijen, clitoris of eikel.

Woorden in plaats van daden

Voorspel hoeft niet altijd over aanraking te gaan. Soms zeggen woorden meer dan daden, want vuile praat is een populair middel om je partner – en jezelf – in de stemming te brengen. Je kunt dit op je mobiele telefoon beginnen door je sexy berichten te sturen zoals: “Ik wil je vandaag in mij voelen!” stuurt. Deze vorm van vuile praat wordt sexting genoemd .

Als je geen porno-rijpe woordenstrijd wilt aangaan, kun je het onderwerp heel voorzichtig benaderen. Fluister gewoon in het oor van je geliefde wat er in je omgaat of wat er gaat gebeuren. Meer inspiratie voor het stimuleren van dirty talk en een paar tips om het te leren vind je in onze post.

Handgemaakt

Een handjob is even populair bij hem of haar tijdens het voorspel. Als u al onderweg bent, kunt u zich met uw handen verwennen – de een na de ander of tegelijkertijd. Het beste is om tegenover je in bed te gaan liggen en één been te buigen zodat alles goed bereikbaar is. Belangrijk: De vulva stelt droge aanraking niet op prijs! Maak uw vingers altijd een beetje vochtig of gebruik hun natuurlijke vaginale afscheiding voordat u de gevoelige clitoris aanraakt. De penis kan vaak wat harder gemasseerd worden. Dit geldt echter alleen voor de as. Ook de gevoelige eikel moet voorzichtig worden bewerkt.

Aangezien het een voorspel zou moeten zijn, is er – in eerste instantie – geen happy end met deze handjob. Dus breng jezelf bijna tot een orgasme – als je wilt, vaker – en koel dan weer af door te vertragen of helemaal te stoppen.

Blaas je geest

Een pijpbeurt is en blijft voor hem het mooiste in het voorspel. Om dit te doen, sluit u de penis stevig met uw lippen en dompelt u deze diep in de mondholte. Drukt de eikel tegen het gehemelte en trekt vervolgens de lucht uit je mond, waardoor er een vacuüm ontstaat. Als je nu met snelle tongbewegingen rond zijn eikel en frenulum speelt, zal hij zich nauwelijks kunnen bedwingen. Maar vrouwen genieten ook erg van orale seks – dus de heren zijn van harte welkom om iets terug te doen! In ons artikel over cunnilingus & Co. vindt u stapsgewijze instructies voor pijpen en likken , evenals andere orale sekstechnieken voor gevorderde gebruikers .

De 69 seksstand , waarin beiden elkaar tegelijkertijd oraal verwennen, kan ook aantrekkelijk zijn voor intens voorspel. Overigens is de algemene regel: hoe stimulerender het voorspel, hoe intenser het orgasme tijdens seks.

Een reactie op “Voorspel: Zo kom je in de stemming!

  1. Pingback: Dirty Talk: Laten we het over seks hebben! - FirstToy Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.