Voorbereiding op anale seks: Anale douche

anale sex

Voor veel mannen en vrouwen is anale omgang helaas nog steeds een delicate kwestie waar mensen niet graag over praten. Anale seks wordt vaak geassocieerd met pijn en wordt als beschamend of onhygiënisch ervaren. Maar als je het zonder doet, mis je een overweldigend aspect van seksueel genot en genot. Omdat het anale gebied een erogene zone is met veel zenuwuiteinden die de sensatie van plezier bijzonder intens maken en een nog sterkere seksuele ervaring mogelijk maken. Vooral mannen kunnen hun ” G-spot ” stimuleren door middel van anale seks en orgasmes ervaren op een heel nieuw niveau. En om eerlijk te zijn, geeft het feit dat anale seks een beetje “taboe” is, niet iets opwindends aan dit alles? 

De truc om van anale geslachtsgemeenschap te genieten is eigenlijk heel simpel: je moet je voorbereid voelen. Voor velen begint dit met een anale douche. Omdat een schoon gevoel beneden het gemakkelijker maakt om los te laten en te ontspannen – en dat is het belangrijkste. We leggen je uit hoe de anale douche werkt en waar je op moet letten.

De belangrijkste vragen

  • Is een anale douche überhaupt nodig?
  • Wat is de beste manier om af te wassen?
  • Hoe kan ik me voorbereiden?
  • Hoe doe ik de anale douche?
  • Is er nog iets anders te overwegen?
  • Wat als het toch gebeurt?

Is een anale douche überhaupt nodig?

Allereerst: een anale douche voor seks is geen must! Degenen die hun lichaam goed kennen en hun spijsvertering kunnen beoordelen, kunnen ook op hun gevoel vertrouwen. Als u zich “leeg” voelt, bent u meestal aan de veilige kant. Toch is het voor velen een maatregel die het gemakkelijker maakt om van anale seks te genieten zonder zich zorgen te maken dat er iets gebeurt. 

Wat is de beste manier om af te wassen?

Er zijn verschillende producten om een ​​colonirrigatie uit te voeren. Maar ze zijn niet allemaal geschikt als voorbereiding op anale seks. Omdat afhankelijk van het product verschillende hoeveelheden water in de darm kunnen worden geïnjecteerd – en de hoeveelheid is doorslaggevend. Ter voorbereiding op anale geslachtsgemeenschap is het voldoende om alleen het rectum te spoelen. We raden aan om een ​​klysma- of peer-spuit te gebruiken. Deze kan een optimale hoeveelheid van ongeveer 200 ml bevatten. Irrigators, die vaak 1 liter kunnen bevatten, zijn echter niet geschikt. Bij hen, bijvoorbeeld tijdens therapeutisch vasten, wordt de hele darm gespoeld en “diep gereinigd” – en dit kan dan het tegenovergestelde effect hebben en ontlasting in de darm losmaken en naar het rectum afvoeren. Zelfs met doucheaccessoires is het moeilijk om de hoeveelheid water onder controle te houden.

Hoe kan ik me voorbereiden?

Dieet: Voedingsvezels hebben een positief effect op de darmflora en bevorderen een regelmatige stoelgang. Vermijd gekruid voedsel, rood vlees en zuivelproducten vóór anale geslachtsgemeenschap als u daarvoor gevoelig bent.

Tijd: Plan wat tijd in de badkamer voor de anale douche. Zeker als je het voor de eerste keer doet, kan het praktische gedeelte wat langer duren. Je moet ook de tijd gebruiken om je lichaam waar te nemen en te voelen hoe de aanraking in het anale gebied voelt. Dit zal je later helpen met seks.

Reinheid: Zorg ervoor dat u een schone en gedesinfecteerde klysma-spuit gebruikt en dat uw handen worden gereinigd.

Glijmiddel  Een anale douche kan zonder glijmiddel worden uitgevoerd. Als u echter onervaren bent, raden we u aan wat te gebruiken, zodat de afwas zo comfortabel mogelijk is.

Hoe doe ik de anale douche?

Je kunt de anale douche staand doen, maar het kan gemakkelijker zijn als je ligt. Leg hiervoor een handdoek op de grond. Nu kan het beginnen. 

CORRECT SPOELEN: STAP VOOR STAP

STAP 1 Vul de klysma-spuit met lauw kraanwater – zeep, oliën of andere cosmetische producten zijn taboe! Om te voorkomen dat er lucht in de darmen en pupillen komt, probeert u de spuit volledig te vullen.

STAP 2 Wil je staand douchen, plaats dan een been op de rand van de badkuip en leun iets voorover. Om het inbrengen van de klysma-injectiespuit gemakkelijker te maken, wrijft u uw anus in met glijmiddel – dat kan iets meer zijn. Met de bewegingen maak je tegelijkertijd je spieren los. Probeer hierbij te ontspannen. Als je spanning in de anus voelt, probeer deze dan bewust los te laten. Als u zich wast terwijl u ligt, spreid dan uw benen en plaats uw voeten op de grond. Je duwt het bekken omhoog.

STAP 3 Haal diep adem. Terwijl je uitademt, breng je het klysma langzaam een ​​paar centimeter in. Pas op dat u het niet forceert – het mag geen pijn doen.

STAP 4 Knijp nu in de bal om de volledige inhoud in het rectum te pompen.

STAP 5 Houd het water maximaal 2 minuten in je voordat je jezelf leegt in het toilet. U kunt de tijd gebruiken om de klysma-spuit opnieuw te vullen.

STAP 6 Laat leeglopen . Afhankelijk van je spijsvertering kan er bruin water of ontlasting ontstaan.

STAP 7 Herhaal het proces totdat het water er schoon uitkomt.

In de komende 1 à 2 uur kan het gebeuren dat er nog wat water is en je naar het toilet moet – dit is normaal. Plan daarom altijd voldoende tijd in voor anale seks. Als u merkt dat u nu “leeg” bent, is een laatste douche aan te raden voor het ultieme gevoel van frisheid.

Is er nog iets anders te overwegen?

  • Het gebruik van kraanwater is prima, tenzij je elke dag doorspoelt. Kraanwater zonder toevoegingen kan leiden tot de eliminatie van elektrolyten en dus tot verschillende fysieke problemen. Daarom moet de Ringer-oplossing of fysiologische zoutoplossing worden gebruikt tijdens regelmatige anale douches. Overdrijf het in ieder geval niet. Te vaak spoelen van de darmen beschadigt de darmflora.
  • Het slijmvlies van uw darmen is veel gevoeliger voor temperatuur dan uw huid. Als u een warme douche kunt verdragen, kunt u uzelf verwonden door te heet water. Test daarom altijd het water voordat u de klysma-spuit vult.
  • Gebruik geen laxeermiddelen om door te spoelen, tenzij u constipatie behandelt. Laxeermiddelen beschadigen het slijmvlies van de darmen en veroorzaken buikkrampen die seks kunnen ruïneren.

Wat als het toch gebeurt?

Laten we niet de illusie hebben dat het inderdaad kan gebeuren. Ondanks grondig spoelen kan het soms onaangenaam ruiken of is de bodem niet zo schoon als je zou willen. Shit gebeurt – zelfs voor de meest ervaren liefhebbers van anale seks. Wees cool met de situatie, vertel je sekspartner dat je snel in de badkamer verdwijnt en jezelf schoonmaakt. Is het vel beschadigd? Trek het uit en ga verder – of stel seks gewoon uit voor de volgende keer. In elk geval moet u niet in schaamte vervallen of u verontschuldigen. Dat maakt de zaken er niet beter op. Het is het lichaam en wat het doet, ligt soms niet in onze handen.

Een reactie op “Voorbereiding op anale seks: Anale douche

  1. Pingback: Anilingus: Alles wat u moet weten over de rim-job - ErotiekGigant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.