Te vroeg komen – wat te doen?

te vroeg klaarkomen

Om langer te kunnen komen in plaats van te vroeg te komen!

Komt u te vroeg klaar en niet voor de eerste keer? Dit is een probleem waar een man zeker niet alleen voor staat. Een op de vijf mannen worstelt met voortijdige zaadlozing, hoewel de meesten hun zaadlozing graag zouden willen uitstellen om langer van seks te kunnen genieten en hun partner te verwennen tot het hoogtepunt.

Wanneer wordt een ejaculatie als te vroeg beschouwd?

Elke man kan op een of ander moment in het leven te vroeg komen! Dat is niet meteen een probleem. Wie echter na enkele seconden of minuten regelmatig een oncontroleerbare ejaculatie ervaart, krijgt last van voortijdige ejaculatie. Voortijdige zaadlozing kan voor beide partners een genotsmoordenaar zijn, aangezien beiden weinig of geen voldoening voelen tijdens de seks.

De voortijdige zaadlozing kan worden veroorzaakt door fysieke of psychologische redenen. De eikel en penis zijn vaak erg gevoelig, maar ook opwinding, druk en verwachtingen spelen een rol.

Als er een vermoeden bestaat dat er een lichamelijk probleem is, dient u een uroloog te raadplegen om eventueel voortijdige zaadlozing met medische hulpmiddelen tegen te gaan. Voor al diegenen die later willen komen en langer willen blijven, kunnen onze tips helpen om het uithoudingsvermogen te vergroten.

Te vroeg komen – een taboe

Voortijdige zaadlozing is vaak een schande en taboe-onderwerp, aangezien mannen het probleem vaak associëren met onmannelijk zijn. Te vroeg komen hoeft geen probleem te zijn. Het algemene plezier op zich zou op de voorgrond moeten staan. Een orgasme is geweldig, maar het hoeft niet in elke handeling de hoofdpersoon te zijn. Dus bemant zijn partner of zijn partner in een aanhoudend voorspel en mondelinge verwennerij of bereid eventueel een toy vreugde voor.

Elkaar kussen, strelen en masseren zijn de eerste stappen naar een langer vrijen. Praat met uw partner over vroegtijdige zaadlozing. Dit vergt druk, verwachtingen en kan uiteindelijk alleen maar positieve effecten hebben op je seksleven. Wat u nog meer helpt als u later komt, kunt u op de volgende punten lezen.

Tips om later te komen

 • Start- en stoptechniek
  Oefen met je hand en stimuleer de penis tot je bijna klaar bent met klaarkomen. Geef de penis dan een korte pauze en wacht tot de sterke opwindingsfase verzwakt voordat je verder gaat. Herhaal dit proces een paar keer en probeer de pauzes steeds meer te verminderen. Het langere vermogen wordt zorgvuldig getraind door middel van routine.
 • De penisring
  Een penisring geeft hem een ​​hardere erectie en laat de mens later klaarkomen. Met andere woorden, de ejaculatie wordt vertraagd. Bijkomend hoogtepunt: de ring versterkt ook het orgasme.
 • Voorbereidingen voor uitstel Er zijn een aantal sprays en gels om vroegtijdig orgasme te voorkomen , die kort voor de seks eenvoudig op de penis en eikel kunnen worden aangebracht. Met hun licht verdovende effect nemen ze de gevoeligheid weg, maar zonder het gevoel tijdens seks aan te tasten. Dus de funfactor blijft en je kunt nog langer doorgaan.
 • Adem diep
  Een goede ademhaling tijdens seks kan geweldige dingen doen om je later te helpen klaarkomen. Houd uw adem in wanneer een orgasme op het punt staat te worden vermeden, moet worden vermeden. Omdat op deze manier zowel adrenaline als kooldioxide zich in het bloed verzamelen. Deze geven de voorkeur aan een orgasme. Het is beter om kalm en geconcentreerd te ademen en tegelijkertijd de spieren te ontspannen.
 • De masturbator
  Het realistische gevoel van de masturbators en de interne structuren kunnen je helpen wennen aan het stimulerende gevoel tijdens seks. Probeer verschillende hoeken en posities uit waar de stimulatie misschien niet zo sterk is en pas ze later tijdens seks toe. Het handspel met het speeltje kan ook gemakkelijk worden gecombineerd met de start- en stoptechniek voor maximaal succes tegen te vroeg komen.
 • De knijptechniek
  Als de man merkt dat hij te vroeg komt, legt hij zijn duim en wijsvinger om de penis onder de eikel. Dit punt wordt nu voorzichtig 10-20 seconden ingedrukt, de urethra wordt gesloten en de drang om te ejaculeren wordt zonder meer gestopt. Deze simpele beweging kan meerdere keren gebruikt worden tijdens het vrijen.
 • Drukpunt
  Het Jen-Mo-punt is een acupressuurpunt met een veelzijdige werking. Het bevindt zich tussen de testikels en de anus. Je kunt het herkennen aan een kleine, voelbare inkeping. Als op dit punt wordt gedrukt, kan de ejaculatie worden uitgesteld. De druk zorgt voor wat bekend staat als een injectie. De urethra vernauwt zich zodat deze niet ejaculeert.
 • Roteren in plaats van in-uit
  Door het bekken te draaien tijdens seks wordt de penis minder intens gestimuleerd dan bij de klassieke in-uit beweging. Het voordeel hier: de rotatie adresseert veel gevoelige punten met zowel vaginale als anale stimulatie en maakt het gevoel voor de passieve partner nog mooier.
 • Trainen van de bekkenbodem
  De PC-spier maakt deel uit van de bekkenbodemspieren. Door deze spier te trainen, kunnen mannen meer controle krijgen over hun orgasmen en ze langer laten duren. Enerzijds kan bij het urineren de straal enkele seconden worden gestopt en dan weer losgelaten worden. Dit proces kan meerdere keren achter elkaar worden herhaald. Hierdoor wordt de pc-spier sterker en krijg je binnen korte tijd meer controle over je orgasme en kan je dit uitstellen.
 • Condooms
  Een condoom beschermt niet alleen, maar neemt ook de gevoeligheid van de penis weg. Daarnaast zijn er condooms die aan de binnenkant zijn omhuld met benzocaïne en die de man helpen om niet zo vroeg te komen.

Voortijdige ejaculatie – deze posities zullen helpen

Als je te vroeg komt, kan het veranderen van geslachtsposities leiden tot een langer liefdesspel. Aan de ene kant onderbreekt het veranderen van de positie de geslachtsgemeenschap even, zodat de opwinding een beetje afneemt en aan de andere kant zijn er posities die de penis niet minder sterk irriteren. We hebben hier in één oogopslag drie van deze functies voor je.

 1.  De affaire:  de man gaat in de lengte op het bed liggen en zij staat haaks op hem. De vrouw plaatst haar benen op zijn heupen terwijl hij haar vaginaal of anaal penetreert met zachte stoten. Hij kan ook met zijn vingers haar vagina, clitoris en buitenste schaamlippen aaien. Hij heeft voldoende controle in deze houding en kan zijn partner op een meer ontspannen manier bevredigen. Zodat hij niet te vroeg komt, kan ze ook haar benen wijder openen om wrijving tijdens seks te minimaliseren. Lees hier meer over de positie op de affaire .
 2. De lotusbloem: hij zit met gekruiste benen op het bed terwijl de vrouw op zijn penis zit. De intieme houding nodigt uit tot knuffelen, aanraken, strelen en aaien. Het bekken van beide partners kan elkaar intensief omcirkelen en zo de G-spot stimuleren. Een ander pluspunt van het nauwe lichaamscontact is de zachte wrijving op de clitoris, waardoor sensueel plezier dubbel zo mooi is voor vrouwen. Seks is intens voor jullie allebei, maar ontspannen genoeg zodat er minder kans is om te vroeg aan te komen. Lees hier meer over de stand van de lotusbloem .
 3. De gloeiende jeneverbes:  de vrouw ligt op haar rug en opent haar benen. De man glijdt tussen haar knieën, strekt zijn benen uit langs haar zij en tilt haar bekken een beetje op om haar te penetreren. De verhoogde heuphouding vergroot het orgasme van de vrouw, die door de man met zachte stoten in de watten wordt gelegd. Door de langzame en ontspannen bewegingen hebben mannen de mogelijkheid hier langer te kunnen blijven. Pluspunt zowel hij als zij kunnen de clitoris met één hand verwennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.