Spanking gemakkelijk gemaakt

spanking

Erotisch slaan: instructies en tips

“Zal ik je billen slaan?” Voor sommigen is het misschien een afknapper in de slaapkamer, voor anderen echter maakt billenkoek het liefdesspel echt warmer.

Belangrijk: Praat van tevoren met je partner over je fantasie en ontdek of jullie allebei kunnen genieten van een excursie naar dit soort BDSM . Iedereen heeft een andere perceptie van pijn en ervaart plezierpijn anders. Daarom is het bijzonder belangrijk om de te slaan punten en erogene zones en pijnpunten van de ander te peilen en het onderwerp zeer zorgvuldig en zorgvuldig te durven benaderen. Je moet zeker blessures vermijden die worden bedreigd door overmatig slaan.

Beginners moeten beginnen met slaan met zachte klappen op de kont of andere delen van het lichaam. Hiervoor kan de platte hand of een spankingaccessoire zoals een peddel of zweep worden gebruikt. Wrijf eerst zachtjes met je hand of het spanking-speeltje over de huid van je partner zodat ze aan het gevoel kunnen wennen en begin dan langzaam met zachtjes tikken. Masseer vervolgens het gebied een beetje met uw handen. Vertel in ieder geval hoe je deze ervaring hebt gevonden en of deze zo kan doorgaan. Tip: Een overzicht van geschikte spankingaccessoires vind je hier .

Bepaal van tevoren uw rollen voor het spel van toewijding en controle. Bij het slaan is er een onderdanige partner (degene die geslagen wordt met smaak) en een dominante partner (degene die geslagen wordt). Bespreek ook je grenzen en maak van tevoren een gemeenschappelijk stopwoord dat betekent: stop.

Spanking posities

Sla me nog een keer schatje!
De klassieke positie bij het slaan is “over de knie liggen”. Als alternatief kan de onderdanige partner het zichzelf gemakkelijk maken boven een stoel of tafel. In deze positie gaat de dominante partner op een stoel zitten, terwijl de onderdanige partner op zijn knieën gaat liggen met de billen bloot en met het gezicht naar beneden. De positie biedt voor beiden comfort en veel lichaamscontact. Het actieve deel heeft ook een natuurlijke hoek om gecontroleerde en gelijkmatige slagen te verdelen. Deze billenkoekhouding is vooral geschikt voor beginners, aangezien alles hier mogelijk is, van zacht tot iets moeilijker.
 De staande positie
Het onderdanige deel kijkt naar een muur en leunt een beetje naar voren, zodat hij zichzelf kan steunen met zijn armen op de muur. De billen zijn in deze positie losjes ontspannen en kunnen desgewenst wat zwaardere slagen weerstaan. Het dominante deel heeft de mogelijkheid om dingen netjes te houden met verschillende spankingaccessoires. Zwepen of een peddel zijn het beste .
 De liggende positie
Terwijl ze liggen, voelen onderdanige partners zich op hun gemak in deze positie. De poten worden vervolgens opgetild zodat de bodem vrij toegankelijk is voor de spanker. Voor degenen die het aandurven, zijn ze welkom om de kaarsstand in te nemen. Dus al het gewicht rust op de schouders. Het hoofd moet rustig en comfortabel liggen en mag niet te veel worden bewogen. In deze positie heeft de dominante partner nu toegang tot bijna het hele lichaam. Het is echter essentieel om gevoelige gebieden zoals de nieren te vermijden. Tip: Om de “kaarsstand” wat gemakkelijker te maken, kunnen de benen tegen een muur geleund worden of vastgehouden worden door de actieve partner.
 

Rollenspel met kracht

Billenkoek biedt de perfecte basis voor samen rollenspellen . Als een van jullie stout is en bijvoorbeeld de vuilnis niet opruimt, kun je kleine straffen en kuise slagen op de agenda zetten. Degenen die het fantasierijker vinden, kunnen ook rovers en gendarmes spelen. De gevangene probeert bijvoorbeeld te ontsnappen en wordt gepakt door de bewaker. Gecontroleerde klappen op de kont brengen het fokken weer in het spel.

Als je het rollenspel nog meer wilt opfleuren, kun je het pak slaan met andere BDSM-accessoires, zoals een blinddoek en beperkingen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.