Sextoys voor mannen: hoe ze je seksleven kunnen verrijken

Tegenwoordig is het voor veel vrouwen heel normaal om een ​​vibrator of ander speeltje te hebben en deze te gebruiken voor stimulatie tijdens solo seks. Maar hoewel er veel spannende producten voor hem zijn, zijn liefdestoys voor mannen nog niet zo gewoon. Maar waarom eigenlijk?

Waarom überhaupt van sextoys houden? Mannen zijn vaak sceptisch

Voor sommige mannen lijkt sextoys iets anders te hebben dat op een bepaalde manier ontmoedigend is: namelijk het vooroordeel dat ze “zoiets” nodig hebben. Gelukkig is deze mening inmiddels grotendeels achterhaald in de samenleving. Zodat iedereen zijn seksualiteit en zijn lichaam nog beter kan leren kennen door verschillende speeltjes en hulpmiddelen te gebruiken – ongeacht of ze een partnerschap hebben, alleenstaand zijn of net hun eigen lichaam beginnen te ontdekken.

Liefdes sextoys voor mannen: de selectie is enorm

Wist je dat er nu veel meer liefdestoys voor mannen is dan alleen de opblaasbare rubberen pop of levensechte siliconen lichaamsdelen? Hier laten we u een selectie zien:

Weet je: liefdestoys hoeft er niet uit te zien als bizarre souvenirs van het vrijgezellenfeest in Ballermann. Er zijn ook discrete kleine helpers die sterke gevoelens kunnen opwekken.

Sextoys voor mannen en vrouwen: doe het anders

Als vrouwen de vibrator of dildo niet alleen voor masturbatie maar ook voor seks willen gebruiken , moeten mannen zich niet geïntimideerd of zelfs beledigd voelen. Het hoeft tenslotte niet te betekenen dat ze ontevreden zijn over de seksuele prestaties of penis van hun partner. Vooral in langdurige relaties kan het verlangen naar iets veranderen, nieuwe avonturen of iets anders erachter zitten. Het is het beste om heel open over het onderwerp te zijn en te vragen wat je partner zich voorstelt als ze af en toe in de la van het nachtkastje wil reiken.

Het gebruik van een speeltje tijdens seks kan voor beiden leuk zijn. Vibrators kunnen niet alleen de clitoris of G-spot stimuleren, maar ook de gevoelige punt van de penis, het perineum, de lendenen en de binnenkant van de dijen.

Maar je kunt de liefdesbreak ook nog spannender maken met speciaal partnersextoys: met een vibrerende penisring , sexy partnervibrators of massage-apparaten die onder je huid kruipen. Er zijn geen beperkingen aan uw verbeelding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.