Seks op jouw manier in 2021

sextrends

Minder snoep, stoppen met roken of vaker naar de sportschool gaan? Gähhhhn… Wat als je niet beloofde op te geven voor 2021, maar jezelf trakteren op iets heel goeds? Hier zijn de beste seksresoluties voor het nieuwe jaar om je liefdesleven nog spannender te maken!

De 8 beste seksresoluties voor het nieuwe jaar

Meer zelfliefde en zelfvertrouwen

Als je je helemaal op je gemak voelt in je vel, kun je jezelf echt in bed laten gaan. Daarom is de eerste erotische resolutie voor 2021: eigenliefde en acceptatie! Leer lief te hebben wat speciaal aan jou is, leer te accepteren wat je sowieso niet kunt veranderen en vooral: accepteer dat je niet hoeft te veranderen!

Richt je aandacht op wat je leuk vindt aan jezelf en wat je mooi vindt. Dit besef zal uw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen positief veranderen. En degenen die van zichzelf en hun lichaam houden, hebben het zelfvertrouwen om te vragen wat ze echt in bed willen. Komend jaar en al het volgende kunt u zorgen voor meer moed, plezier en plezier bij het experimenteren in de slaapkamer.

Om spontaan te zijn

“Nu? Maar ik heb helemaal niet gedoucht! ” Nu? We wilden net gaan shoppen …! ” Seks past niet altijd in de dagelijkse agenda en er gebeurt vaak spontaan iets. Het is zoveel leuker als JIJ er spontaan tussen zou komen! In 2021 is het motto: wees spontaan! Hier is een klein vluggertje , want je trekt snel de lakens omhoog voordat je meteen aan het werk gaat. Spontaniteit is goed voor het liefdesleven. Dit geldt overigens ook voor singles! Wacht niet tot je weer een kans hebt – ga uit, flirt en doe waar je zin in hebt. In het nieuwe jaar is het motto: “Nu? Natuurlijk waarom niet?!”

Tijd nemen voor seks

Hoeveel tijd besteden we aan Netflix en Co. of aan het schoonmaken van het appartement? Precies: veel! En als we liever wat van die tijd in seks investeren? Dit wordt vaak verwaarloosd, vooral in het dagelijks leven. Het mooiste van de wereld verdient het om hoger op de prioriteitenlijst te staan. Daarom is een ander van onze suggesties voor seksuele resoluties 2021: Neem meer tijd voor je liefdesleven. Maak bijvoorbeeld doordeweeks vaste seksafspraken met je partner of vier bewust genieten en probeer de feelgood-trend van langzame seks .

Seksspeeltjes gebruiken als vanzelfsprekendheid

Vrouwen bereiken sneller een orgasme met seksspeeltjes dan zonder. Bovendien heeft slechts 20% van de vrouwen het beste orgasme * door pure penetratie – dus een paar goede vibraties en extra stimulatie zijn zeker welkom. Om deze reden en natuurlijk omdat ze simpelweg meer plezier en afwisseling brengen in het seksleven en solo nummers, zouden seksspeeltjes in 2021 vanzelfsprekend moeten zijn.

Meer masturberen

Masturbatie is leuk, voor de meeste vrouwen – in tegenstelling tot geslachtsgemeenschap – garandeert het een orgasme, het is gezond en de normaalste zaak van de wereld. Het helpt je ook om in slaap te vallen, is een goede stressverlichter en kan zelfs krampen in je menstruatiepijn verlichten. Masturberen is een geschenk dat we onszelf in het nieuwe jaar vaker zouden moeten geven!

Masturbatie is ook de beste manier om jezelf en je behoeften beter te leren kennen. En alleen degenen die weten wat ze leuk vinden, kunnen het uitleven tijdens seks met hun partner. Want hoe moeten ze weten wat je leuk vindt als je het nog niet precies weet …?

Verandering van positie

De drie favoriete posities van Nederlandse vrouwen en mannen zijn de missionaire positie, de ruiterpositie en de doggy style. * In principe spreekt niets tegen vasthouden aan wat jij en je partner het leukst vinden. Echter, hier en daar brengt een verandering van plan een interessante afwisseling in het liefdesspel. De Kamasutra heeft meer dan 100 seksposities – dus waarom zou je er maar drie houden?

Investeer in het liefdesleven

Investeren in onszelf, onze relatie en ons liefdesleven is goed besteed geld. Let in het nieuwe jaar gewoon op waar we onnodig geld aan uitgeven en stop het liever in een spaarpot. U kunt het gespaarde geld dan investeren in uw seksuele voornemens – bijvoorbeeld in …

  • Een comfortabele matras (vervang ongeveer elke 7 tot 10 jaar)
  • nieuwe, sexy lingerie  voor een wow-uitstraling
  • Nieuw beddengoed om je goed te voelen
  • Bloemen (net tussenin) voor de betere helft
  • Love balls voor het versterken van de bekkenbodemspieren
  • Romantisch (kaars) licht voor meer gezelligheid in de slaapkamer
  • * Je geliefde * s naar de bioscoop, het restaurant of een weekend uit te nodigen

Niet meer doen alsof

62% van de Nederlandse vrouwen verklaarde in 2018 dat ze minstens één keer een orgasme hadden vervalst. In 2019 zei 55% dat. * Een goede trend, maar er zijn nog te veel nep-orgasmes. Hou op! Doen alsof niemand goed is. De partner kent uw behoeften niet en kan niet op u inspelen en u wordt ook niet geholpen. Bovendien wil niemand voorgelogen worden, noch in het leven, noch tijdens seks. Pretend wordt in 2021 geannuleerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.