Seks in de auto: zo ga je aan de slag

carsex

Plezier op vier hotwheels! Maakt van een lange autorit een waanzinnige joyride en maakt een sexy pitstop op het asfalt. De beperkte ruimte op de achterbank of in de kofferbak nodigt uit tot fantasierijke houdingen en gezellige avonturen. Waar moet je op letten bij seks in de auto? Welke plaatsen en vooral welke posities zijn het meest geschikt voor het reizende rendez-vous? Wij laten u zien waar en hoe u het beste aan de slag kunt.

inhoud

 • Posities voor elke autogrootte
 • De beste plaatsen
 • No-go’s
 • Uw perfecte reisgenoot

Zo werkt seks in de auto – of het nu in een mini- of een stationwagen is!

Hoe groot is je auto? Kiezen:

klein
groot

middel

Door de beperkte ruimte in de auto is niet elke stand geschikt voor een stout vluggertje. We laten je zien in welke posities je echt kunt accelereren met elk formaat auto!

Voor kleine auto’s

Het verkeerskruis

Kriskras – het verkeer staat hier gegarandeerd niet stil! Eerst gaan beide partners op de achterbank zitten. Vervolgens bedekt ze zijn bovenlichaam met haar benen voor de nodige steun en ondersteunt ze zichzelf met beide handen. Hij omsluit dan haar middel met zijn benen en houdt haar heupen vast. Dan kan de joyride beginnen!

Voordeel:  deze ruimtebesparende positie is precies goed voor de beperkte ruimte in de auto. Bovendien kan de man diep in haar doordringen en tegelijkertijd haar clitoris met één hand verwennen.

Op de motorkap

Op de motorkap genomen! Ze klimt op de motorkap, gaat in kleermakerszit zitten en ondersteunt haar armen achter zich. Het bekken wordt naar de rand van de motorkap geduwd, zodat hij er gemakkelijk doorheen kan terwijl hij staat en zijn benen om zijn heupen wikkelt.

Voordeel: buitenverkeer! Door de staande positie heeft hij een goede houding om vrij rond zijn bekken te kunnen cirkelen en diep door te dringen. Dit is vooral goed voor vaginale en vooral G-spot stimulatie. Bovendien hebben beiden hun handen vrij om elkaar of zichzelf te bevredigen op andere erogene punten.

Voor middelgrote auto’s

Achterbank doggy style

Gek dier! Op de achterbank van de auto maakt de partner het zich gemakkelijk op handen en voeten en presenteert openlijk haar billen en vagina aan hem. De man gaat achter haar staan ​​en knielt zodat hij haar ontspannen van achteren kan betreden.

Voordeel: afhankelijk van hoeveel ruimte de auto biedt, moet hij misschien wat meer tegen zijn partner aankruipen, wat gewoon een beetje meer intimiteit betekent. De positie biedt optimale toegang tot de billen en vagina van de partner tijdens de sexy pitstop. Deze kunnen uiteraard vooraf mondeling in de watten gelegd worden voordat u een versnelling hoger schakelt! Tijdens de seks heeft hij ook de mogelijkheid om diep van achteren te penetreren en tal van vaginale punten te verwennen.

Voor grote auto’s

De ondergrondse parkeergarage

Parkeer diep. De man gaat op de achterbank of de neergeklapte bestuurdersstoel liggen terwijl de vrouw met haar rug op hem ligt. Ze steunt zich met haar ellebogen op de zitting, buigt haar benen lichtjes en zet haar voeten op zijn schenen. Hij houdt haar heupen vast zodat hij haar kan penetreren met behulp van de partner en zachte bewegingen.

Voordeel: deze positie is bijzonder ruimtebesparend omdat jullie boven op elkaar zitten – perfect voor een samenzijn in de auto. De positie kan worden gebruikt voor vaginale of anale stimulatie terwijl ze nog steeds één hand vrij heeft om haar clitoris te stimuleren.

De koppeling

Lekker op de achterbank. De hechte relatie zorgt voor warme gevoelens tijdens autoseks. Hij knuffelt haar van achteren terug. Hij kan er comfortabel in glijden en diep duiken.

Voordeel: In deze functie versmelt je virtueel tot één persoon en ben je nauw met elkaar verbonden. Dit is niet alleen goed bij ruimtegebrek, maar zorgt ook voor veel intimiteit – kusjes in de nek, zachte strelingen en handen die over het hele lichaam glijden. De stand is ook uitermate geschikt voor vaginale en anale stimulatie.

Nog meer inspiratie voor standjes voor seks in de auto of thuis vind je in ons artikel: De beste seksstandjes .

De beste plekken voor seks in de auto

 • Op parkeerplaatsen – houd positie.
  De perfecte plek als je op de snelweg bent. De anonimiteit geeft je je steun om je terug te trekken op de achterbank voor een vluggertje samen.
 • In het bos – diep van binnen. 
  Op een buitenrit met veel frisse lucht over weiden en velden. Als je de schurk te pakken krijgt, kun je snel een bospad inslaan of stoppen aan de rand van een maïsveld. Hier kunt u ook het rendez-vous op de motorkap verplaatsen.
 • Aan zee – golvende passie.
  Seks met uitzicht. Als je een stationwagen hebt, maak het jezelf dan comfortabel achter in de kofferbak en geniet van de zonsondergang aan zee met tintelende seks.
 • In de drive-in bioscoop – gek. 
  Grote bioscoop! Ga lekker picknicken in de auto terwijl de film draait. Kus en streelt je voor het romantische decor. Als het warm wordt, ga je op de achterbank zitten. Pas echter op dat de auto niet te veel wiebelt, want nieuwsgierige blikken zijn niet ver weg.
 • Ondergrondse parkeergarage – gas geven.
  In de ondergrondse parkeergarage ben je halverwege gespaard van nieuwsgierige blikken en kun je ontspannen en je concentreren op het vrijen. Zorg ervoor dat uw auto niet direct onder een beveiligingscamera geparkeerd staat.
 • In de wasstraat – nat en gelukkig.
  Duikt in een wasplaats in de faciliteit. Neem het meest exclusieve wasprogramma zodat je wat tijd hebt op het rendez-vous en vier de seks die is gewassen.

No Go’s als je seks hebt in de auto

Handspelletjes, een pijpbeurt of seks tijdens het rijden moeten worden vermeden. Je brengt niet alleen jezelf maar ook anderen in gevaar. Je moet de motor ook niet laten draaien, tenzij het absoluut moet. Heb je de radio of verwarming echt nodig? Pas ook op dat u de handrem niet per ongeluk loslaat in het heetst van de strijd.

Nog een ding! De juridische situatie met betrekking tot seks in de auto is duidelijk. Wie betrapt wordt, kan een boete verwachten voor het veroorzaken van openbare overlast. Als je zelfs maar seks hebt tijdens het rijden, wordt de situatie nog ernstiger. Seks hebben tijdens het rijden is een risico voor anderen en is daarom strafbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.