Orgasmische ademhaling – zuurstof is de O in een orgasme

zuurstof

Ooit nagedacht over hoe je ademt tijdens seks? Klinkt stom, maar kijk de volgende keer gewoon toe hoe je het doet.

Te vaak beginnen we met oppervlakkige ademhaling rond een orgasme . Bij de climax trekken je spieren samen, we houden vaak onze adem in en verkorten het orgasme. Als we ons concentreren op de ademhaling en proberen de spieren te ontspannen, kunnen we experimenteren met nieuwe sensaties van plezier. Diep ademhalen kan ons helpen om sterkere en langere orgasmes te bereiken. Het bevordert de bloedcirculatie, er stroomt meer bloed naar de geslachtsdelen en worden gevoelige zenuwuiteinden gewekt. 

WTF, moet ik aan mijn ademhaling denken tijdens seks? – Ik weet dat het in het begin moeilijk kan zijn om bewust te ademen tijdens seks. Er zijn tenslotte zoveel andere spannende dingen om op te focussen. Dus probeer het eerst zelf uit.

Volg gewoon je neus

Ga comfortabel zitten en sluit uw ogen. Adem vervolgens krachtig en snel door uw neus in en uit en forceer bovendien de samentrekking van de buikspieren in het middenrifgebied. De inademing is passief, de focus ligt op de uitademing. Herhaal deze ademhaling 30-40 keer en haal dan een paar keer diep en lang adem en voel het effect. Tijdens seks kun je dit ook gewoon uitproberen met je partner.

Maak een diepe “aaah”

Door mondademhaling kan meer lucht worden opgenomen. Het is ook stimulerend. Adem gewoon diep in je bekkenbodem door je mond en adem uit met een zachte “Ahhh”.

Laat het stromen

U begint door op uw rug te liggen en uw hand op uw buik te plaatsen terwijl uw buik omhoog gaat, terwijl u zich inbeeldt dat de adem naar uw geslachtsdelen wordt getrokken, het gebied wakker maakt en het met zuurstof vult. Dit verhoogt de bloedstroom naar uw geslachtsdelen en verhoogt de opwinding.

Synchroniseer het, schat!

Oefen synchroon ademen met je partner door elkaar in de ogen te kijken en gedurende 5 minuten synchroon met elkaar te ademen. In het begin voel je je misschien een beetje gek, maar als je eraan vasthoudt, wordt het een heel intieme oefening. Je voelt de opwinding van de ander en maakt een diepere verbinding. Tijdens seks moet je blijven proberen om je ademhalingspatronen te coördineren.

Laat het circuleren

Dit is een goede verbinding met de partner. Ga tegenover elkaar zitten. Terwijl de een uitademt, ademt de ander in. Als het eenmaal natuurlijk aanvoelt en u zich in een ritme nestelt, stel u dan voor dat de seksuele energie van uw partner u binnenkomt en uw energie hen.

Maak het langzaam

Probeer je ademhaling te vertragen naarmate je dichter bij een orgasme komt, het is het beste om elke inademing en uitademing ongeveer vier seconden in te nemen. Dit kan je orgasme vertragen, meer spanning opbouwen en tot een nog meer bevredigende climax leiden.

Maak het snel

Het is goed om verschillende technieken uit te proberen om te zien waar uw lichaam het beste op reageert. Dus probeer je ademhaling te versnellen als je voelt dat je komt.

Probeer het gewoon en ontdek wat voor u het beste werkt. Het is belangrijk dat diep inademen de zuurstof in je lichaam brengt en je orgasmes enorm opdrijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.