Hoe te masturberen onder de douche

masturbatie onder de douche
Wat dacht je ervan om de dag te beginnen met een heerlijk orgasme onder de douche? 
Er is tenslotte geen betere plek om het grote hoogtepunt te bereiken – onder warm en heerlijk water dat door het lichaam stroomt!

In een hectisch leven van alledag is het belangrijk en gezond om te ontspannen, en voor de meeste mensen is de douche misschien wel een van de weinige plekken waar je echt even tijd voor jezelf hebt. Er zijn verschillende seksexperts die vinden dat je meer moet masturberen – en vooral onder de douche, omdat dit een plek is waar je extra tot rust komt. Het warme water en de ontkoppeling van de buitenwereld zorgen ervoor dat je grotendeels alle stress en zorgen vergeet, wat kan leiden tot een gemakkelijker en sneller orgasme. Dus als er één plek is waar je volgens ons je favoriete plek voor masturbatie moet maken, dan is het wel de douche! 

Hier zijn onze beste tips over hoe je kunt masturberen onder de douche! 

1. Correcte temperatuur

Bijna het allerbelangrijkste als je lang en heerlijk gaat douchen, is de juiste temperatuur van het water! Het is niet cool om te koud of te warm water te hebben – dus hier gaat het om het vinden van een middenweg die het lichaam stomend en ontspannen maakt…

2. Waterdichte toys

Masturbatie is niet compleet zonder een speels speeltje – dat uiteraard waterdicht moet zijn. Hier is het een goed idee om een ​​speeltje te gebruiken waar je goede grip op hebt, zelfs als het een beetje nat en glad wordt… Je wilt het speeltje niet per ongeluk laten vallen tijdens de seks! 

3. Vind de juiste positie

Een juiste en comfortabele houding is ook belangrijk om het lichaam te laten ontspannen en loslaten. Probeer verschillende houdingen waarin u zich prettig voelt, of u nu staat, zit of ligt. Een goede tip hier is om een ​​extra “voetplafond” te krijgen dat je aan de muur kunt hangen – dan kun je één voet omhoog zetten en komen waar je moet zijn… 

4. Goed substraat

Water, glijmiddel en zeep kunnen een gevaarlijke combinatie zijn als het gaat om op de been blijven onder de douche. Pas dus op dat u niet valt! Hier raden wij u aan een goede voetenmat voor de douche te kopen, zodat u zich vrij kunt bewegen zoals u wilt en zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u zichzelf stoot. 

5. De juiste sfeer

Om in de badkamer in de juiste stemming te komen, moet je moeite doen! Hier gaat het erom het zo gezellig mogelijk te maken. Steek wat kaarsen aan, doe de lichten wat zachter en zet een lekker muziekje op, en je zult zien dat je in een stomende bui bent…

6. Aangename straal

Voordat je gaat masturberen is het ook belangrijk om een ​​comfortabele straal op het water te zetten. Het is geen probleem om tijdens de sessie een krachtige waterstraal in het midden van je lichaam te krijgen… Zet een middelsterke waterstraal op, die mooi langs het lichaam stroomt en je net dat beetje extra stimulatie geeft die je nodig hebt op de rest van je lichaam. het lichaam.

7. Neem de tijd! 

En het allerbelangrijkste: neem de tijd onder de douche! Het lukt je meestal nooit om onder tijdsdruk een succesvolle en goede masturbatie te bewerkstelligen. Reserveer voldoende tijd tijdens je ochtendroutine, of neem ’s avonds een extra lange douche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.