Masturbatie: tips voor de man

masturbatie

Masturbate 2.0 – De man is zichzelf

Aftrekken, de liaan schudden, met de handpalm zwaaien , vijf tegen één spelen of gewoon masturberen. Mannelijke masturbatie heeft veel namen. Wat veel mannen niet weten, is dat er voor mannen bijna evenveel masturbatietechnieken zijn als namen voor handoplegging. Omhoog, omlaag en naar een orgasme, dat is waarschijnlijk wat de meeste mensen weten. Een vluggertje bij jezelf zorgt voor ontspanning en een helder hoofd.

Desalniettemin moet u weten dat het de moeite waard is om de hele zaak op een meer ontspannen en bewuste manier te benaderen en iets nieuws te proberen . Nieuwe technieken, masturbatiegrepen, seksspeeltjes voor mannen en erogene zones behalve de penis zijn te ontdekken. Daarnaast zorgt de allure van het nieuwe voor nog intensere en mooiere orgasmes .

Neem de tijd om te masturberen

Neem de tijd om te masturberen – een kwartier, misschien zelfs een half uur of een heel uur. Maak het uzelf gemakkelijk op het bed of de bank. Zorg ervoor dat niemand onaangekondigd binnen kan komen, zodat je kunt ontspannen tijdens het masturberen. Vermijd porno of andere visuele prikkels in deze stap en concentreer u volledig op uzelf en uw stimulatie.

Zonder stress kunt u nu langzaam uw vingers op uw lichaam gebruiken tijdens een uitstapje naar intense punten, zoals de tepels . Neem een ​​van je tepels tussen je vingers terwijl je masturbeert en oefen lichte druk uit. Hou je van het gevoel? Ga dan gerust verder en probeer de druk te variëren en eventueel de tepels lichtjes te draaien.

Masturbeer als een professional

Gebruik je vingers om de testikels, het perineum, de binnenkant van de dijen of de anus te verkennen . Terwijl je met één hand aan de penis masturbeert, kun je met de andere hand al deze punten spelenderwijs masseren. Ontdek wat u opwindt.

Tijdens het masturberen mag je de snelheid, druk en intensiteit variëren om de stimulatie gevarieerder te maken. Glijmiddel maakt het handspel veel leuker bij besneden penissen maar ook bij onbesneden penissen. Bovendien voelen de meeste mannen een ander gevoel bij het masturberen met glijmiddel. Je kunt ook bodylotions of douchegel onder de douche gebruiken om het avontuur gladder te maken.

Edging  komt uit het Engels en betekent controle over het orgasme als je masturbeert. Als een man op het punt staat een orgasme te krijgen, stopt hij gewoon met masturberen en pauzeert hij. Dan gaat het gewoon door. Het spel kan zo lang gespeeld worden als gewenst. Veel mannen zweren aan het eind bij de allesbesparende climax.

De beste masturbatietechnieken en handvatten

 • De klassieker : met geconcentreerde kracht brengt deze grijptechniek mannen elke dag en over de hele wereld tot een orgasme. De penis is omsloten met de palm van de hand alsof een man een vuist balde, die vervolgens met verschillende druk over de penis wordt geleid, soms sneller of langzamer op en neer.
 • 2 vuisten voor een halleluja : deze masturbatietechniek werkt op dezelfde manier als de klassieker. De dubbele wanten zijn bijzonder geschikt voor grotere penissen. Bij het masturberen wordt eerst een hand om het onderste deel van de penis gesloten, terwijl de bovenste vuist voor de eikel zorgt. Je krijgt veel stimulatie als je de ene hand omhoog en de andere hand naar beneden probeert te bewegen. Of creëer een soort pleziertunnel met je vuisten, vergelijkbaar met een Fleshlight. Leg dan je vuisten op tafel en schuif met veel glijmiddel in de handopening en beweeg in en uit met duwende bewegingen.
 • Behendige vingers: in plaats van de hele hand, gebruik je hier alleen de duim en wijsvinger. Met beide vingers pak je de boven- en onderkant van de eikel vast en masseer je deze – afhankelijk van je voorkeur – licht tot krachtig in. Je kunt ook de twee vingers over de hele penis schuiven en ze selectief op andere hotspots van het beste stuk aanbrengen.
 • De Eichelherr: Voor deze eikelvleier heb je beide handen nodig om te masturberen. Met één hand wordt de penis onderin de schacht vastgehouden, terwijl de eikel in de palm van de andere hand wordt gedrukt. Met licht wrijven en masseren wordt dit nu gestimuleerd.
 • De backhand:  deze grijptechniek kan behoorlijk intense emoties opwekken. De hand wordt andersom op de penisschacht geplaatst dan bij de klassieker. Dus de achterkant van de hand wordt naar boven gedraaid terwijl de duim op de zijkant naar het lichaam is gericht. U kunt uw hand dus langzaam op en neer bewegen.
 • Vuur maken: hot business! De handen worden plat op de zijkanten van de penis geplaatst, alsof je met een stok probeert een vuur te maken. Dit is hoe de handen heen en weer worden bewogen. Het is raadzaam om de eerste keer wat voorzichtiger te werk te gaan om erachter te komen welke snelheid u het beste bevalt.
 • De wijsvinger:  Man pakt de penis aan de bovenzijde vast met de duim en aan de onderzijde met de ring-, middel- en pink. De wijsvinger wordt tijdens het masturberen op het puntje van de eikel geplaatst.
 • De eikel vleien: bij deze grijptechniek gebruiken mannen beide handen om te helpen. De duimen worden bovenop de eikel geplaatst terwijl de wijsvingers op de frenulum rusten. De wijzers kunnen nu in alle richtingen worden bewogen. Cirkelvormige bewegingen wekken ook levendige gevoelens op.
 • De drummer:  De penis wordt eerst gewoon in de hand gelegd. De voorhuidband wordt vervolgens met de wijs- en middelvinger aangetikt. Variatie : De penis wordt niet vastgehouden, dus hij buigt lichtjes als je tikt. Zo heeft de mens zijn hand vrij om zichzelf te verwennen op de testikels, anus of het perineum.
 • Rum-komkommers: neem een ​​komkommer die bij uw stijve penis past. Het mag niet te breed of te smal zijn. Vervolgens wordt de green lout aan beide uiteinden afgesneden zodat je de komkommer er eenvoudig aan de binnenkant uit kunt trekken. Bij voorkeur met een lepel of iets dergelijks. Als het werk klaar is, kun je jezelf nu onderdompelen in de doe-het-zelf Fleshlight en genieten van natte dromen.
 • Bedfluister:  kussengevecht tijdens het masturberen. Om dit te doen, neem je gewoon twee kussens, druk ze stevig tegen elkaar en laat de penis langzaam tussen de kussens glijden. Met duwende bewegingen, zoals tijdens seks, kan nu van het vederlichte genot worden genoten.
 • De waterval:  ga gewoon naar de douche of in bad om te masturberen, het is niet alleen een schone aangelegenheid, het brengt ook speciale gevoelens met zich mee. Ga hiervoor met de stijve penis direct onder de badkraan zitten of laat het opspattende water van de douchekop over het beste gedeelte lopen. Speel met de warme en koude effecten van het water en beleef een buitengewoon levendig avontuur.
 • Douche dat:  Neem de douchekop en spuit het water van onderaf op de penis, precies waar de eikel en schacht samenkomen.
 • Buikspieren  ga in een comfortabele positie op uw rug zitten. Doe eerst veel glijmiddel op de penis en maak deze echt glad. Laat vervolgens de penis op uw buik rusten en plaats uw handpalm op de penis en masseer deze met zachte tot krachtige, snelle op- en neergaande bewegingen. Met deze grip-positie ben je ook welkom om je vingers te gebruiken om de testikels te krabben of om het perineum te masseren. U bent ook welkom om de penis in erectie vast te pakken en lichtjes krachtig tegen de maag te tikken.
 • De buitenlandse gast:  misschien kent de een of de ander deze klassieker al. De man ging even op zijn eigen hand zitten en wachtte tot ze in slaap viel. Dan worden de handen erop gelegd. Geniet van het gevoel van een vreemde die naar je reikt terwijl je aan het masturberen bent.

Tips voor masturberen – Het is beter om de handen uit de mouwen te steken

 1. Wees op het perineum:  het perineum is een bijzonder erogene zone bij mannen. Met een perineale massage kun je de prostaat van buitenaf stimuleren. Zachte tot sterke druk maakt het gevoel tijdens het masturberen en vooral tijdens een orgasme nog intenser. Lees meer over het orgasme punt in onze post: Mannelijk orgasme .
 2. Anale stimulatie tijdens masturbatie: De prostaat kan tijdens masturbatie niet alleen via het perineum van buitenaf, maar ook via de anus van binnenuit worden gestimuleerd  . Het erogene punt kan gemakkelijk worden gevoeld en gestimuleerd met een gebogen vinger of een anaal speeltje. Door de vele zenuwuiteinden in deze regio, wordt het orgasme veel intenser wanneer je tegelijkertijd masturbeert en anaal speelt. Meer over aan de slag met anaal vind je in ons artikel: Anale seks voor beginners .
 3. Handbal aan de bal:  blijf altijd aan de bal tijdens het masturberen. Betrek de testikels in het spel. U kunt ze zachtjes aaien met uw vingertoppen, ze zachtjes masseren, het scrotum schommelen of een beetje naar buiten trekken. Kijk wat je leuk vindt en schiet jezelf een orgiastisch eigen doelpunt met je ballen.
 4. Wederzijdse masturbatie:  voor de laatste climax, masturberen samen met een partner. Ga bijvoorbeeld voor je partner zitten en verwen jezelf terwijl de ander gedoemd is toe te kijken zonder iets te mogen doen. Of masturbeer ze allebei voor of tegen elkaar tijdens het voorspel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.