Kleine etiquette voor orale seks

orale seks

Het andere geslacht: aantrekkelijk, opwindend, aanlokkelijk. Maar als het om orale seks gaat, rijst vaak de vraag waar je op moet letten. De vier grote DO’s voor pijpen en likken zijn hetzelfde.

Tijdens orale seks kun je vrijwel alles verkeerd doen. We voelen het grootste plezier in het genitale gebied en tegelijkertijd zijn we daar het meest gevoelig. Daarom zijn er bepaalde regels voor orale seks. Laten we een voorbeeld nemen: de tanden. Ze zijn eigenlijk essentieel voor seks. Zachte beten in de oorlellen, tepels of onderlip zorgen voor een hogere stemming. Ze draaien op, ze maken je geil. Ze werken eigenlijk overal, alleen niet op één plek: Down Under. We willen orale seks een beetje makkelijker voor je maken met onze vier belangrijkste DO’s.

1 keer

Naast de juiste timing speelt tijd een grote rol. Iedereen die van orale seks wil genieten, wil ontspannen en gemakkelijk in de omgang zijn. Daarvoor hebben we een goede warming-up nodig, en dat kost weer tijd. Degenen die het nemen, kunnen op elkaar afstemmen en het juiste ritme en tempo vinden.

2. plezier

Als je iemand een pijpbeurt of een likbeurt geeft, maar er zelf geen plezier aan beleeft , zal je partner er waarschijnlijk ook geen hebben. Orale seks moet leuk zijn. Wees daarom gefocust, gretig en empathisch. En geniet er vooral zelf van.

3. Communicatie

Iedereen die zegt dat praten tijdens seks niet is toegestaan, heeft maar gedeeltelijk gelijk. Bij de bedwelming van liefde willen we natuurlijk niet per se horen hoe het met opa gaat, maar het is belangrijk om met elkaar te communiceren. We willen tenslotte begrijpen wat onze partner wel en niet leuk vindt tijdens orale seks. Vragen als “Is dat goed?” Of “Vind je dat leuk?” Zijn volkomen legitiem.

4. “Het extra ding”

Een goede pijpbeurt of likbeurt komt met het “extra ding”. Kijk wat dat is. Sommige mensen worden helemaal opgewonden door lichtjes aan hun ballen te trekken. De andere, als je de G-spot met je vinger masseert. En anderen raken helemaal overstuur van intensief oogcontact.

Dus vrienden van goede orale seks: kom in de stemming en vind dingen die jullie allebei leuk vinden – het wordt leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.