Huggen voor een betere seksleven

huggen

Wintertijd is knuffeltijd! Perfect voor een beetje huggen voor twee. Hoe het werkt? We leggen je stap voor stap uit en laten je zien hoe je samen van hygge happiness kunt genieten!

Het hygge-principe kort uitgelegd

Het woord of het levensconcept hygge bestaat zowel in het Deens als in het Noors en beschrijft een feelgood-ervaring van veiligheid en balans. Het is iets leuks, gezelligs – veilig en bekend. Hygge als concept en gemoedstoestand gaat daarom om het creëren van een comfortabele, veilige en gezellige sfeer om het eigen welzijn te versterken. Dit kan natuurlijk ook worden toegepast op de liefde en het seksleven. We laten je precies zien hoe dat er nu uitziet.

Hygge-seks in 7 eenvoudige stappen

Het is het beste om een ​​dag of een weekend voor hygge te plannen – samen met je geliefde. Het gaat om het creëren van een goed gevoel in huis, loslaten en ontspannen. Maak het jezelf gemakkelijk en probeer het dagelijkse leven achter je te laten met sensuele momenten.

huggen

Stap 1: Check het weerbericht!

Hygge-seks is het prettigst als het buiten stormt, regent of sneeuwt. De gierende wind en de bonzende regen creëren een gevoel van veiligheid en geborgenheid in je eigen vier muren. Precies het juiste moment om dichter bij elkaar te komen.

Stap 2: Licht uit, passie aan!

Hygge-seks begint lang voor de eigenlijke handeling. Het begint met het aansteken van geurkaarsen die de kamer baden in een aangenaam licht en vullen met een sensuele sfeer. De kamer moet uitsluitend met kaarslicht worden verlicht en aangenaam warm zijn. De perfecte feel-good temperatuur ligt tussen de 20° en 23° Celsius.

huggen

Stap 3: Soulfood!

Hygge gaat door de maag. Moodfood is hip en zorgt voor een paar extra feelgoodmomenten. Vanille, kardemom en kaneel hebben een harmoniserend effect – de perfecte ingrediënten voor een paar zoete zonden. Dus maak je vrijen in het begin wat spannender met een paar lekkernijen voordat je het goedmaakt met elkaar. Geef de ander kaneelbroodjes en laat hem de heerlijke slagroom van je huid likken. Een verwarmende massageolie verleidt je niet alleen tot een ontspannende massage, maar ook om deze af te likken.

Stap 4: Stap in het warme bad!

Na het culinaire voorgerecht gaan we verder in de badkamer. Geniet samen van een lang bad, het liefst met een aromatisch badadditief dat ook nog eens voor ontspanning zorgt. Ook hier mogen kaarsen niet ontbreken voor de juiste gezelligheid. Lekker liggen, kussen, elkaars tepels en intieme delen strelen. De badtemperatuur moet constant op 36-38 graden Celsius zijn voor het gewenste feel-good effect. Als je eenmaal goed bent opgewarmd in het water, stap je uit het bad, droog je af en maak je het jezelf gemakkelijk op de bank.

Stap 5: Vast onder een deken

Kruip nu samen onder een dekentje zodat jullie allebei lekker liggen. Verwen uzelf oraal of met uw vingers zoals u wilt. Met een vinger- of oplegvibrator kun je ook elkaars lichaam verkennen en selectief voor vibrerende stimulatie zorgen.

Stap 6: De perfecte hygge-positie

Het blijft ook comfortabel tijdens de seks. Zonder veel moeite en met veel nabijheid biedt deze knuffelige positie veel sensuele hygge-momenten. Beiden gaan op het bed liggen in lepelstand , buigen hun benen, waarbij de man de vrouw voorzichtig van achteren penetreert. Knuffelig en oprecht kan een man met zijn neus de nek van een vrouw strelen en met zijn lippen strelen, en met zijn handen haar borsten en clitoris verwennen. De hoek van deze positie is ideaal voor anale geslachtsgemeenschap, aangezien de achterdeur relatief open is en de ontspannen algehele positie de vrouw in staat stelt beter te ontspannen en ten volle te genieten van anaal spel.

huggen

Stap 7: Zorg ervoor dat je je sokken aan laat!

Hygge staat voor comfort en welzijn. Dikke wollen sokken verwarmen je voeten. Deze methode maakt het voor vrouwen gemakkelijker om een ​​climax te bereiken, vooral tijdens seks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.