Hoe krijg je een g-spot orgasme?

g-spot orgasme

Wil je een g-spot orgasme? Dan kom je ver door de zes stappen van de g-spot te volgen!

De G-spot is een klein gebied dat veel aandacht heeft gekregen. Niet alleen onder professionals, maar ook onder vrienden, vriendinnen en ook onder de mannen! 

Er zijn veel vrouwen die hun g-spot hebben gevonden en vervolgens hebben verteld over hun fantastische en intense g-spot orgasmes – die “helemaal anders” zijn dan de orgasmes die je krijgt door de clitoris te stimuleren. En dat is iets dat absoluut verleidelijk is, nietwaar?

Als je een van degenen bent die nog geen g-spot orgasme heeft gehad, maar die de orgastische geneugten willen ervaren die het gevoelige punt geeft, hebben we een recept voor je.

Door de zes stappen van de g-spot te volgen naar het (g-) punt en de punt, kun je ver komen … en intens!

Stap 1 aan staan

Het eerste gebod is om ervoor te zorgen dat het contact aan staat! Het maakt niet uit wat er tussen de benen gebeurt. Je moet er dus wel zin in hebben, opgewonden en geil zijn om überhaupt een orgasme te krijgen. Dit geldt ongeacht of je een clitoraal orgasme, een g-spot orgasme of een ander soort orgasme gaat krijgen. 

Stap 2 timing

Andere biedingen zijn om ervoor te zorgen dat het op het juiste moment gebeurt. Want als je een g-spot orgasme gaat krijgen, speelt timing een belangrijke rol. Zorg ervoor dat je wacht tot de opwinding op zijn hoogtepunt is, vlak voor of na het eerste orgasme, voordat je de g-spot gaat stimuleren. De G-spot zit 3-5 centimeter hoger in de vagina .

Een goede tip is om eerst of tegelijkertijd de clitoris te stimuleren. Als multitasken niet je sterkste punt is, kan een vibrator van een konijn het werk voor je doen en tegelijkertijd de clitoris en de g-spot stimuleren.

Stap 3 druk

Het derde gebod is om de juiste druk uit te oefenen. Een sterke en energetische druk tegen de g-spot is cruciaal voor een orgasme! Dus hier is het gewoon een kwestie van…

Stap 4 techniek

Het vierde gebod is om een ​​beetje te experimenteren met verschillende technieken en erachter te komen wat voor jou goed voelt. Probeer bijvoorbeeld rond te wrijven, zowel met de klok mee als tegen de klok in, of gebruik glijdende bewegingen op en neer of heen en weer. Je kunt ook proberen met je vinger naar binnen te duwen en hem proberen vast te haken in de klassieke “kom hier”-beweging. Je weet wel – het teken dat je iemand geeft als je ze wilt krijgen waar je bent. Die beweging is niet alleen effectief om mensen naar je toe te laten komen, maar ook om helemaal te komen!

Wist u…? Zijn er seksspeeltjes die alleen gemaakt zijn om de g-spot te stimuleren? Een g-spot vibrator heeft een duidelijke buiging op de schacht en een dikkere kop die je g-spot raakt en stimuleert! 

Stap 5 gevoel van urineren

Het vijfde gebod gaat eigenlijk over het voelen van een drang om te plassen. Een van de eerste tekenen dat je op de juiste plek bent geraakt en dat je op de goede weg bent, kan het gevoel zijn dat je moet plassen. Het is volkomen natuurlijk, en nee – je zult niet plassen! Het voelt gewoon zo omdat de sterke druk de zenuwen rond de urethra irriteert en het lichaam voor de gek houdt. Dus hier is het belangrijk om je niet in te houden.

Stap 6 training

Het laatste gebod gaat over training – want zoals met al het andere in het leven, word je goed in waar je voor traint. Oefening baart kunst!

“Wat als het me niet lukt?”

Misschien wil je nog 2 twee stappen in het recept toevoegen over hoe je een g-spot orgasme krijgt – Stap 7 om “rustig aan te doen” en stap 8 om “de tijd te nemen om te helpen”.

Zelfs als je bovenstaande tips volgt, wees niet teleurgesteld als je het niet meteen snapt. Het kan zelfs zijn doel tegenwerken als je te veel stress hebt om het voor elkaar te krijgen. Een orgasme is niet wilsgestuurd en kan niet naar voren worden geduwd, dus daarom is het belangrijk dat je onderweg kunt ontspannen en liever denkt dat je lichaam dat kan, en dat wat er gebeurt – gebeurt!

En ineens gebeurt het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.