Handjob – de 5 beste tips om de hand aan jezelf te slaan

aftrekken

Handjob (Engels voor handwerk ) beschrijft een seksuele praktijk waarbij de penis tevreden is met de hand van de partner. Handjob zo anders dan de zelfvoldoening , aangezien een ander het masturberen overneemt. Het aantal vingers, snelheid, druk, ritme en welke gebieden geprikkeld worden spelen een belangrijke rol bij de techniek. In het volgende gedeelte leest u waar u op moet letten bij het aftrekken.

Instructies voor de handjob

Geef ik de handjob liever droog of nat? De natte handjob (met speeksel of glijmiddel ) is vaak prettiger omdat de hand beter over de penis glijdt – ook het stimulatiegevoel voor de man is anders. Bij droge handklussen kan de gevoelige eikel soms overprikkeld worden, vooral als de penis besneden is.

Een handjob is meer dan alleen je hand op je penis leggen en met je handpalm zwaaien. Om te begrijpen waar de plezierpunten zijn, is het logisch om naar de erogene zones te kijken die hier op de foto te zien zijn. Bij handmatig werk moet zeker rekening worden gehouden met de testikels, perineum (dam), anus, eikel en frenulum. Dit maakt de stimulatie gevarieerder en nog mooier voor de partner.

  • Testikels : terwijl u de penis met uw hand verwent, kunt u met uw vingertoppen aan de testikels krabben. Sommige mannen vinden het leuk als de ballen lichtjes strak worden getrokken. Je kunt de testikels natuurlijk met je tong verwennen tijdens het aftrekken.
  • Perineum en anus : Wat voor de testikels geldt, geldt ook voor het anale gebied. Streel, krab of lik het gebied terwijl je je partner met je hand masturbeert. Je mag ook de anus van binnenuit verwennen met de vinger van de andere hand. De extra stimulatie maakt de handjob nog mooier en het orgasme intenser. Vraag je partner van tevoren of het oké voor hem is als je hem aanraakt in het anale gebied of hem oraal vertroetelt, aangezien sommige mannen minder geïnteresseerd zijn in het stimuleren van de anus.
  • Frenulum en eikel : Het frenulum bevindt zich aan de onderkant van de penis en is een kleine plooi, die de overgang van de eikel naar de penisschacht vertegenwoordigt. Deze extreem erogene zone kunt u selectief stimuleren met cirkelvormige bewegingen van de duim of een vinger. Verandert de drukintensiteit en snelheid.

Heeft u alles onder controle? Dan kunt u doorgaan met solide feiten. Ontdek in het volgende gedeelte de 5 beste houdingen voor het spel 5 op 1.

De 5 beste handjob-technieken

  1. Puntige vingers : Pak de bovenkant van de eikel vast met uw vingertoppen en gebruik uw pols om zachte draaiende bewegingen te maken. Voel je vrij om de druk en snelheid te variëren. Terwijl u dit doet, houdt u zijn testikels vast en masseert u ze lichtjes met uw vingertoppen. Het samenspel van onder en boven zorgt voor een verrassend effect wanneer je het aanraakt.
  2. De sapcentrifuge : plaats een handpalm op de eikel en omsluit deze. Met de andere omarm je de penisschacht. Masseer nu de eikel met lichte draaiende bewegingen terwijl de andere hand de penis vasthoudt en zorg ervoor dat de voorhuid, indien aanwezig, ingetrokken blijft.
  3. High Five : Pak de penisschacht met één hand vast en houd deze recht terwijl de tweede hand de vlakke hand op de eikel legt. Begin nu de eikel te stimuleren met een cirkelvormige beweging. Verander de positie vaker, zodat de gevoelige penispop niet te opgewonden raakt.
  4. Buik klap : Hij maakt het zich gemakkelijk om op zijn rug te liggen, zodat zijn stijve penis idealiter op zijn buik ligt. Masseer eerst de penis met veel glijmiddel. Nu kun je je handpalmen keer op keer van onder naar boven over zijn lid schuiven. Leg zo nu en dan de palm van je hand op de penis en gebruik een beetje druk en cirkelvormige bewegingen om intense gevoelens te creëren.
  5. Kurkentrekker : plaats beide handen op de penis zodat ze niet op elkaar liggen, maar elk rechtstreeks de penisschacht vastgrijpen. Bij deze griptechniek is een beetje glijmiddel zeker aan te raden. Beweeg nu je twee handen weer op en neer langs de schacht en maak half draaiende bewegingen met je handen alsof je op het punt staat een glas te openen.

Hulpmiddelen voor handarbeid

Vochtig en vrolijk plezier
Een glijmiddel op waterbasis wordt aanbevolen voor een soepele handjob . Dit schenkt veel vocht en de wrijving wordt geminimaliseerd zodat overprikkeling niet zo snel optreedt. Het glijmiddel kan ook gebruikt worden met seksspeeltjes en latex condooms.

Een reactie op “Handjob – de 5 beste tips om de hand aan jezelf te slaan

  1. Pingback: Variatie in bed: tips & ideeën tegen routine - FirstToy Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.