Daten in lockdown: ideeën voor relatieonderhoud

lockdown

Het jaar 2020 heeft ons allemaal behoorlijk door elkaar geschud – plannen werden weggegooid, beperkingen waren aan de orde van de dag en het dagelijkse leven zoals we wisten dat het uit de haak was. Het nieuwe uitgaan zou binnen blijven – en de corona-lockdown gaat door in 2021. Deze situatie is moeilijk voor ons allemaal en het is zenuwslopend. Maar: er is hoop. Dus laten we bij elkaar blijven en het belangrijkste in deze situatie niet vergeten: de mensen van wie we houden.

Relatieonderhoud: date-ideeën in lockdown

Om ervoor te zorgen dat je relatie niet onnodig lijdt onder alle extra lasten, hebben we enkele ideeën voor je hoe je de lockdown interessanter kunt maken met een paar date-avonden. Omdat relaties en vriendschappen moeten worden ontwikkeld! Bezoeken aan restaurants, samen naar de sportschool gaan of af en toe naar de bioscoop zijn meestal ideaal om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen. Aangezien dit momenteel niet mogelijk is, is creativiteit vereist! Onze ideeën voor het onderhouden van relaties zeer comfortabel in uw eigen vier muren te realiseren. Je vindt hier incentives voor stellen die ineens veel tijd met elkaar (moeten) doorbrengen, maar ook voor stellen die ondanks alle stress geen tijd meer voor elkaar hebben. De date-ideeën variëren van avontuurlijk en erotisch tot gezinsvriendelijk. Veel plezier!

Lockdown-datums – ideeën voor verveelde stellen

Picknick in de woonkamer

Helaas is het momenteel veel te koud voor een picknick in het park. Maar niets spreekt een picknick in de warme huiskamer tegen als date tijdens de lockdown! Leg gewoon een gezellige deken neer en stel iets lekkers samen om te eten. Een mooi moment om intieme gesprekken te voeren of elkaar iets voor te lezen.

Herinneringen

Haal je oude fotoalbums tevoorschijn en droom terug naar je mooiste vakantie of bekijk samen weer je trouwvideo. Romantiek gegarandeerd!

Dieren gaan altijd

De dierentuinen zijn gesloten, maar zou je graag weer eens wat exotische dieren bij elkaar willen zien? Veel dierentuinen, aquaria of andere kweekstations over de hele wereld bieden live cams aan waarop je de dieren live kunt zien eten, slapen of spelen – bijvoorbeeld pinguïns in Californië of koala’s in Australië.

Fancy date night

Ben je je joggingbroek zat? Maak jezelf weer echt mooi en verras je partner met deze look. Of kleed je samen aan – hete lingerie , favoriete parfum en je mooiste jurk of pak – en spreek af voor een diner bij kaarslicht thuis. PS: laat iets bij je bezorgen als je geen zin hebt om zelf te koken.

Mama Lauda!

Mis je concerten? Organiseer uw eigen! Maak een afspraak om luide muziek te luisteren en wild door het appartement of je huis te dansen!

Decoratie waanzin

Herontwerp het appartement samen, stort het uit, verfraai, schilder een muur of bouw je eigen meubels. Wanneer heb je daar anders zoveel tijd voor?

Date Night Plus

Maak een afspraak met een paar vrienden voor een online koppelavond via Skype of Zoom. Open een fles wijn of bier, ga samen eten, praat over gedeelde ervaringen of plannen voor de toekomst of speel een bordspel met of tegen elkaar.

Zoete verleiding

Proef zoet en prikkel uw zintuigen. Blinddoek de een na de ander en probeer een paar vruchten of je voorraad jam, honing, pudding, chocoladeroom of erotische bodypaint. Dan kun je raden welke smaak het is. Overigens: je kunt natuurlijk ook je lichaam de zoete gerechten laten likken.

Lockdown-datums – ideeën voor gestreste stellen

Duel bij de kachel

Combineer je verplichtingen met plezier en maak van je keuken een speeltuin (we bedoelden koken, maar er is natuurlijk niks mis met een vluggertje op het aanrecht 😉). Organiseer een kookduel waarin alle gezinsleden één beurt hebben. Punten worden vervolgens toegekend en de winnaar kan bij de anderen om zijn of haar favoriete eten vragen.

Home spa om relaties te onderhouden

De wellness tempels zijn gesloten, maar uw thuisspa is 24/7 open! Gun uzelf een pauze samen op een wellnessdate. Elkaar masseren of in bad gaan met een geurend badadditief voor twee. Dan kun je heerlijk ontspannen en de spanning vaarwel zeggen. 

Holbewoners

Breng het kind in je weer naar boven en bouw een gezellige grot voor jezelf. De beste manier om dit te doen is met een paar stoelen of een tafel en zoveel mogelijk dekens, lakens en kussens als je kunt vinden. Romantisch plezier (voor het hele gezin) en een geweldige plek om tot rust te komen.

Yoga en meditatie

Rugpijn vanuit thuiskantoor? De constante spanning is niet goed voor lichaam en geest. Maak een afspraak op de mat en doe samen een paar yoga-oefeningen of volg een begeleide meditatie. Op internet zijn veel video’s en instructies te vinden.

Schrijf een bucketlist

Maak een lijst van dingen die je samen wilt ervaren of bereiken – dit is leuk en helpt om je gedachten te ordenen. Verf je toekomst in de mooiste kleuren en droom groots! Zwemmen met varkens in de Bahama’s, ‘I love you’ kunnen zeggen in verschillende talen , een huis aan het meer, een ster persoonlijk ontmoeten of heb je liever seks in een vliegtuig?

Puzzel date night

Geweldige activiteit voor koppels of het hele gezin. Niets is zo ontspannend als het voltooien van een grote puzzel. Als alternatief kun je ook kruiswoordpuzzels maken, Sudoku’s samen oplossen of de huidige schaakhype nastreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.