Alleen op Valentijnsdag? 6 ideeën voor singles

valentijnsdag

Er is een dag in het jaar dat wij alleenstaanden er op een vriendelijke (maar niet minder vastberaden manier) door de bloemen- en luxevoedselindustrie aan worden herinnerd dat onze huidige relatiestatus zoiets is als “Ik ontbijt alleen” . Dit is natuurlijk Valentijnsdag …

Vermoedelijk alleen toegewijd aan de bevoorrechten, d.w.z. degenen met een relatie, reageren sommige singles elk jaar op 14 februari anders. Sommigen verbergen graag de dag van geliefden . Ik ga akkoord. Negeer het gewoon opzettelijk. Valentijnsdag is tenslotte alleen voor koppels en geen enkel ontbijt voor ons.

Anderen doen er graag een over Bridget Jones. Krijg je traanbuisjes warm, zeur en, idealiter, gooi elkaar alle redenen toe waarom je eigenlijk, en terecht, Valentijnsdag alleen doorbrengt en alleen ontbijten (waarschijnlijk chocolade).

En dan zijn er de zogenaamde “haters”. Je bent praktisch de Grinch van Valentijnsdag. De antihelden. Op deze dag laten ze niemand een vleugje romantiek toe. Liefde en partnerschap zijn twijfelachtige begrippen in de samenleving, en hoe dan ook, waarom moeten koppels elkaar overal in het openbaar kussen en aanraken?

Vier Valentijnsdag – zelfs als u alleen ontbijt!

Nou, het is niet helemaal onbegrijpelijk dat sommige singles zich op Valentijnsdag een beetje prikkelbaar gedragen. (Maar sommigen wrijven het onder onze neus …!) Het enige dat nodig is, is van perspectief veranderen . Waar gaat Valentijnsdag eigenlijk over? De liefde wordt gevierd. Of het nu gaat om romantische liefde in een liefdesrelatie, platonische liefde in vriendschap, gezinsliefde of niet de minste, en dat is misschien wel de belangrijkste liefde van allemaal, liefde voor jezelf .

Valentijnsdag is van iedereen die liefheeft en bemind wordt. En wat is er mooier dan een dag hebben om op een bijzondere manier liefde te uiten? Dus lieve vrijgezel, vier Valentijnsdag , want het maakt niet uit voor hoeveel je ’s ochtends de ontbijttafel dekt! Op Valentijnsdag moet je iets goeds doen voor jezelf of voor anderen. We hebben een aantal stevige en erotische Valentijnsdagideeën bedacht!

Breng Valentijnsdag door met anderen …

❤ Maak een afspraak met je hond en baby

Geef iemand vreugde en wat tijd: neem de baby- of hondenoppas over voor Valentijnsdag en trakteer uw vrienden, buren of collega’s op een ontspannende avond voor quality time met hun dierbaren. Zodat u zelf een cupido kunt worden en de liefde van uw dierbaren kunt voeden.

❤ Maak een date

Wanneer, zo niet Valentijnsdag, is de perfecte dag voor een romantische date ? Plan een maaltijd of drankje met iemand die je net hebt ontmoet. Geen zin in romantiek? Maak er dan een sexdate van! Voor de extra pit: maak een “stille seksdate”. De regels: je kunt de hele date geen woord met elkaar spreken.

❤ Maak een afspraak met je vrienden

Meisjesavonden à la Sex and the City gaan nooit uit de mode. Plan een heel speciale date met je vrienden thuis – een sextoysfeestje . Terwijl de champagne bruist, legt een host uit hoede toys werken, welke bij je passen en beantwoordt ze eventuele vragen die je misschien niet had durven stellen.

❤ Maak een afspraak met ouders

Kook maaltijden voor je ouders of grootouders of neem ze mee uit eten. Ben je te ver weg Bel dan en laat ze zien dat je aan ze denkt. Als ze verder weg zijn, behaag dan de ouders van anderen die op Valentijnsdag alleen worden gelaten. Er zijn zoveel mensen die eenzaam zijn en vooral op deze dag graag gezelschap of aandacht willen hebben!

Breng Valentijnsdag alleen door …

❤ Maak een afspraak met je libido

Hand op hart: wanneer was de laatste keer dat u echt de tijd nam om uzelf tevreden te stellen? Houd op Valentijnsdag ongestoord en echt uitgebreid van jezelf. Trakteer uzelf misschien op een nieuw seksspeeltje . Of probeer een nieuw erotisch avontuur met vreemden, zoals sexting of cyberseks in een erotische chat. (Beide natuurlijk alleen als u ouder bent dan 18 jaar en uzelf voldoende beschermt.)

❤ Maak een afspraak met je bank

Trakteer uzelf op een glas rode wijn, kook iets lekkers en maak het uzelf gemakkelijk met iets anders dan Netflix of het gebruikelijke televisie-aanbod. Luister bijvoorbeeld naar een erotische podcast of organiseer een graphic novel, bijvoorbeeld een strip voor volwassenen, of andere erotische literatuur waar je je aan kunt overgeven.

❤ Maak een afspraak met je lichaam

Terwijl anderen chocolade eten, trakteer uzelf dan op een krachtige Valentijnsdag. Misschien met een hond bij de hand en een podcast in je oren ga je weer joggen of bekijk je een trainingsvideo en laad je thuis je batterijen weer op. In de luie wintermaanden is fysieke activiteit pure gelukzaligheid en een perfecte manier om te zeggen: ik hou van mezelf!

Hoe u de dag ook doorbrengt, vergeet niet dat Valentijnsdag de dag van de liefde is: Share the Love! ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.