7 masturbatieposities voor haar

masturbatie-tips-voor-haar

De masturbatiepositie kan een grote invloed hebben op het al dan niet verschijnen van het orgasme en hoe intens het orgasme wordt. Welke masturbatiepositie is jouw favoriet?

De meeste vrouwen hebben een vaste positie die ze gebruiken als ze masturberen, omdat ze weten dat ze in die positie een orgasme kunnen krijgen.

Hieronder hebben we 7 van de meest gebruikte posities om in te masturberen opgesomd. Je zult waarschijnlijk je favoriete positie vinden, maar misschien moet je de volgende keer dat je in de stemming bent een nieuwe masturbatiepositie proberen …? 

1. Ligpositie

lig positie

Veel vrouwen vinden het gemakkelijkst om een ​​orgasme te krijgen in rugligging, op hun rug, met hun hele lichaam gestrekt. Deze masturbatiepositie is een van de meest gebruikte posities wanneer vrouwen masturberen, en voor velen een aanrader!

2. Op je buik

op je maag

Sommige vrouwen kunnen alleen een orgasme krijgen als ze op hun buik liggen, en dan meestal zonder partner. In deze masturbatiehouding ben je vaak actiever en kan je verschillende heupbewegingen combineren met ergens tegenaan wrijven. En wanneer jij verantwoordelijk bent voor de bewegingen, zal het bloed makkelijker naar de clitoris stromen en zal het orgasme makkelijker te bereiken zijn! 

3. Op je zijkant

op je zijkant

Voor sommige vrouwen is het de lepel die hen keer op keer een orgasme geeft. Ook in deze masturbatiehouding kun je verschillende heupbewegingen combineren met ergens tegenaan wrijven, wat de kans op een orgasme kan vergroten!

4. Staand

staand

Staand masturberen is ongebruikelijker, maar onder de douche, waar het pad van een heel ander soort is, kan het een sterke orgastische glimlach in de benen geven.

5. Op handen en voeten

op je handen en voeten

Sommige vrouwen krijgen de makkelijkste orgasme zitten op handen en voeten, terwijl anderen liever het rijden positie één, ook bekend als de Cowgirl positie . Hier is de vrouw zelf actief en beweegt, wat een geweldige voorwaarde is voor het hebben van een orgasme.

6. Rechte of gebogen benen

rechte of gebogen benen

Sommige vrouwen moeten hun benen in een bepaalde  positie houden om een ​​orgasme te krijgen. Voor velen is het essentieel om perfect rechte benen te hebben om het te laten gebeuren, terwijl voor anderen het belangrijk is dat de benen worden opgetild of gebogen om intensere orgasmes te krijgen!

7. Gecomprimeerde dijen

gecomprimeerde benen

Het zijn ook vrouwen die het gemakkelijkst een orgasme krijgen door op hun rug te liggen met sterk samengedrukte dijen. De gevoelige zenuwvezels die uit de clitoris lopen, bewegen zich eigenlijk langs de binnenkant van het dijbeen naar beneden. Door de dijbeen- en bilspieren samen te knijpen, kunt u zo de druk tegen de clitoris verhogen, en deze kan nog intenser aanvoelen!

Probeer iets nieuws! 

Bedenk nu in welke masturbatiepositie uw lichaam zich het vaakst bevindt als u een orgasme heeft . Probeer dan andere houdingen: op je buik, op handen en voeten, of misschien staand. Misschien kunnen sommige van de nieuwe masturbatieposities je nieuwe manieren geven om een orgasme te krijgen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.