6 enigszins verschillende orale seksposities voor hem en haar

sekspositie

Gevarieerde orale seksposities maken wellustige tongspelletjes nog spannender. Of het nu gaat om een ​​pijpbeurt of cunnilingus, actief of passief, ervaren of onervaren – krijg erotische inspiratie, tips en suggesties hier over hoe je op een geheel nieuwe manier of met een nieuwe draai van orale seks kunt genieten.

Orale seksposities voor connaisseurs

Op de knie

Op je knieën gaan voor iemand voor een pijpbeurt of cunnilingus kan voor beiden erg erotisch zijn. Zorg ervoor dat u een kussen onder uw knieën legt – vooral als het wat langer duurt. Als de vrouw de ontvanger is, is het raadzaam om het been op de schouder van de gever te leggen. De staande persoon heeft de perfecte uitstraling en kan ook visueel aangezet worden.

De leegloper

Tip: werkt ook prima zittend in plaats van liggend!

De klassieker: de een ligt lekker op de rug in bed en wordt door de ander met het hoofd tussen de benen in de watten gelegd. Zelfs als deze positie u bekend in de oren klinkt, kunt u nog steeds veel nieuwe dingen ontdekken: het actieve deel bevindt zich in de perfecte positie om uw handen in het spel te brengen. Het kan ook de G-spot , de testikels of het perineum en prostaat stimuleren.

Orale seksposities voor beide

De zeester

Alleen voor professionals! In deze houding kan genieten gecombineerd worden met de training.

Toegegeven, deze orale sekspositie is alleen voor behendige yogi’s, gymnasten of mensen die op zoek zijn naar een speciale uitdaging in alle situaties. Terwijl de ene partner op het bed zit, gaat de andere in de hoofdstand. De zittende persoon ondersteunt haar sekspartner door de heupen vast te pakken. Beiden hebben hun hoofd in de juiste positie voor intense orale seks. Tip: werkt het beste wanneer u met uw rug tegen een muur of het hoofdeinde van het bed leunt.

Het hobbelpaard

Deze variant van de 69-positie geeft een impuls aan het vrijen. Beiden krijgen hier waar voor hun geld en het werkt voor elke combinatie van geslachten. In plaats van ‘gewoon’ te liggen en je partner met je mond te verwennen, kun je je lichaam zachtjes heen en weer schommelen en de pijpbeurt of het likken nog intenser maken.

Orale seksposities voor gevorderde gebruikers

De gezicht zit

De bovenbeenspieren worden gebruikt om de intensiteit van facezitten te regelen.

Wanneer facesitting , zit ze op het gezicht van haar minnaar en laat zich in de watten gelegd. Ze plaatst haar knieën links en rechts van het gezicht van de liggende persoon en kan dan naar voren of naar achteren leunen. Door het bekken te bewegen, kan ze het ritme bepalen. Bovendien kan ze bepalen hoe ze het lekker vindt door zachte of hardere druk uit te oefenen. Let op: Om ervoor te zorgen dat de onderliggende persoon voldoende lucht krijgt, moet er tussendoor altijd een beetje druk van het gezicht worden gehaald.

De kaars

Ook tijdens orale seks kan de bekende yogahouding (ook wel schouderstand genoemd) zorgen voor die extra kick. Een persoon maakt een kaars en schuift dan zijn benen over het hoofd en plaatst ze achter zich. De ander heeft nu een spannende blik en vrije toegang om hem mondeling in de watten te leggen

Het mooiste van deze orale sekspositie is dat het naast spelen met de tong op de penis, testikels en vulva ook ideaal is voor anilingus, de orale verwennerij van de anus. 

Een reactie op “6 enigszins verschillende orale seksposities voor hem en haar

  1. Pingback: Anilingus: Alles wat u moet weten over de rim-job - ErotiekGigant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.