10 goede redenen voor een vluggertje

vluggertje

In een tijd waarin er steeds  meer nadruk komt te liggen op meditatie voor het seksleven en bewuste  langzame seks  , heeft het goede ouwe vluggertje het niet gemakkelijk. Maar het snelle aantal is beter dan zijn reputatie! Vind je van niet? Hier zijn 10 echt goede redenen en tips voor een vluggertje:

Daarom houden we van vluggertjes

♥ ️ 36 graden en het wordt nog warmer …

Hittegolf in Nederland en Europa – laten we eerlijk zijn: wie wil zich met zijn partner uitgebreid in de kussens wentelen? Alleen maar. Een vluggertje is snel en vereist soms niet veel lichamelijk contact. 

… en als je het koud hebt, zal niets je sneller opwarmen dan een snelle liefdesrelatie – een vluggertje is gewoon ideaal voor alle weersomstandigheden!

♥ ️ Een vluggertje is altijd mogelijk

De factor tijd is hier het grootste voordeel! In het stressvolle dagelijkse leven is er vaak simpelweg niet genoeg tijd voor overdreven voorspel en lange nachten van liefde – maar we hebben allemaal vijf minuten voor een vluggertje! Het vereist geen planning of voorbereiding, u kunt gewoon aan de slag.

♥ ️ Pure passie

Alleen omdat het snel is, wil nog niet zeggen dat het niet goed is. Integendeel: snelle seks uit pure lust is wild, dierlijk, een beetje “vies” en gepassioneerd. 

♥ ️ Seks op buitengewone plaatsen

Seks in de auto , seks op het strand , in de kleedkamer, op het toilet van het restaurant, in het park of ga je liever naar de bioscoop? Op deze plekken is vrijen bijzonder heet, want hoe spannender de plek, hoe groter de adrenalinestoot. Maar deze plaatsen zijn niet geschikt voor intensief vrijen – het risico om gepakt te worden is te groot. Een vluggertje is daarom gemaakt voor buitenseks . Tip: vrouwen bereiken sneller een orgasme met seksspeeltjes dan zonder. 28% slaagt erin om binnen 0 tot 5 minuten een orgasme te krijgen met een speeltje – ideaal als dingen snel moeten gebeuren!

♥ ️ Sexy stressmoordenaar

Tijdens seks komen de gelukshormonen oxytocine en endorfine vrij. Deze verbeteren de stemming en helpen stress te verminderen. Dit geldt zowel voor een vluggertje als voor een uitgebreid liefdesspel. Overigens: een vluggertje verdrijft niet alleen stress, maar ook verveling! Je ligt naast elkaar op de bank en begint op je smartphones? We zouden een beter idee hebben – het duurt niet lang 😉

♥ ️ Kleding stoort niet

De aantrekkingskracht van een vluggertje is ook dat je je kleren aan laat en alleen de essentiële dingen uittrekt. Er is gewoon geen tijd om je uit te kleden – dat is heet! Tip: skinny jeans en jumpsuits zijn de slechtst mogelijke kledingstukken voor spontane seks.

♥ ️ Snel ontwaken

Kom je ’s ochtends altijd zo slecht uit bed? Dan blijft er iets rondslingeren … Een vluggertje is perfect voor ochtendseks en maakt je alerter dan sterke koffie! 

♥ ️ Ga uit de routine

Een vluggertje brengt een frisse wind in je liefdesleven. Quickies zijn anders dan “normale” seks – en daarom zijn ze zo goed! Ook al is het misschien niet 100% zo bevredigend als “het volledige programma”, het biedt zeker afwisseling. En: Volgens onderzoek zegt 79% van de Nederlanders dat een gevarieerd seksleven (heel) belangrijk voor hen is. Bij mannen (86%) is variatie in de lakens nog belangrijker dan bij vrouwen (74%).

♥ ️ Gaat ook solo

Als er niemand is voor een lekker vluggertje, help jezelf dan tussendoor! Masturbatie is gezond, verlicht het hoofd, verlicht spanning en helpt zowel bij hoofdpijn als bij inslapen.

♥ ️ Een zegen voor ouders

Vaak valt het intieme leven van (nieuwe) ouders buiten de boot – er zijn immers nauwelijks mogelijkheden voor uitgebreide seksavonturen of vermoeidheid is sterker dan lust. Paren met kinderen zweren daarom bij vluggertjes. Vielen de kleintjes in slaap? Perfect, laten we gaan!

Een reactie op “10 goede redenen voor een vluggertje

  1. Pingback: Sextip: tips die werken - FirstToy Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.