Liefdeshoroscoop Stier: de zorgvuldige kenner

Stier

Stier liefdeshoroscoop: wat betekenen de sterren voor de betrouwbare Stier als het gaat om liefde, relaties, daten en seks? De grote liefdes- en sekshoroscoop Stier onthult hoe dit sterrenbeeld tikt als partner en in bed, waar Stier in is en wat voor hen het belangrijkst is in het leven en in de liefde.

sterrenbeeld Stier

  • Datum: 21 april – 20 mei
  • Element: aarde
  • Planeet: Venus
  • Astrologisch symbool:  ♉️

De stieren zijn het 2e teken van de dierenriem. Het element van het sterrenbeeld Stier is de aarde. In astrologie wordt het geassocieerd met de eigenschappen van loyaliteit, betrouwbaarheid en sensualiteit. Daarom wordt Stier in de eerste plaats beschouwd als oprecht, plezierig en betrouwbaar. Met hun nuchtere manier van doen en hun realistische kijk op het leven creëren ze vertrouwen en bieden ze hun medemensen een gevoel van veiligheid. Vertegenwoordigers van het sterrenbeeld Stier zijn rechttoe rechtaan en schrikken er niet voor terug om te werken voor wat ze in het leven willen bereiken. Het zijn meer ontspannen persoonlijkheden, maar ze kunnen ook opvliegend worden als ze het gevoel hebben dat ze oneerlijk zijn behandeld. Haar sensuele kant is vooral merkbaar, wat duidelijk is in alle gebieden van het leven. Van een goede maaltijd tot hartstochtelijke seks, de Stier geniet van alles wat goed voelt.

Taurus-kenmerken in één oogopslag

  • Eigenschappen: consistent, loyaal, oprecht, geduldig, nuchter, doener-type, sensueel, genietend, hartelijk, genereus, gedisciplineerd, energiek, eerlijk, vastberaden, voorzichtig, rationeel, vertrouwend, zelfopofferend, ongecompliceerd, Open
  • Sterke punten: Mensen geboren in Taurus kunnen altijd worden vertrouwd, ze helpen graag een handje, denken en handelen realistisch en zijn uitzonderlijke gezinsmensen.
  • Zwakke punten: koppig, soms een beetje te cerebraal en bezitterig, neigen jaloers te zijn.

Stier liefdeshoroscoop

Stier is een van die sterrenbeelden die bijzonder betrouwbaar, hartelijk en loyaal zijn. Omdat ze loyaliteit en acceptatie waarderen, zoeken ze graag naar persoonlijkheden die deze waarden ook in het leven nastreven om met hen een stabiele toekomst op te bouwen. Als de geboren Taurus zich veilig voelt in zo’n partnerschap, zijn er nauwelijks grenzen aan hun liefde. Ze offeren zichzelf op voor hun dierbaren en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het goed met hen gaat.

Als ze echter merken dat hun toewijding niet beantwoord of zelfs genegeerd wordt, kunnen er conflicten ontstaan ​​die interpersoonlijke relaties snel op de proef kunnen stellen. Omdat Taurus niet schuwt problemen openlijk aan te pakken – met hun pragmatische kijk op situaties slagen ze er echter vaak in om realistische oplossingen te vinden.

Liefdeshoroscoop – Stier als een enkele 💗

Stieren zijn meesters in het interpreteren van situaties – als singles is dit ook merkbaar tijdens het flirten. Als ze met anderen praten, merken ze vaak veel kleine details op en interpreteren ze de lichaamstaal van hun tegenhanger. Dit maakt het voor hen bijzonder gemakkelijk om snel het vertrouwen van andere mensen te winnen en hen te overtuigen van zichzelf en hun eigen kwaliteiten. Het belangrijkste is: een enkele Stier doet niet alsof en stelt geen onrealistische eisen aan de mensen die hij ontmoet.

Liefdeshoroscoop – Stier in een relatie 💕

Stier is buitengewoon belangrijk voor harmonie in een relatie en aangezien de zorg en het onderhoud van een relatie hun aard is, doen ze er alles aan om het evenwicht in het partnerschap te behouden. Zorgen voor dierbaren en voor hen zorgen naar ons beste weten en geloof, is het allerbelangrijkste voor de gezinsgerichte Stier, en dat omvat ook het beschermen van de relatie als deze ooit een relatie zou blijken te zijn. crisis.

Stier en romantiek

Grote uitingen van liefde zijn niet per se te verwachten van Stier, maar dit sterrenbeeld toont zijn genegenheid op andere manieren – door liefdevolle, kleine gebaren en attenties, maar ook door betrouwbaarheid en het overbrengen van veiligheid. Het sterrenbeeld proberen te overtuigen om romantische acties te ondernemen, heeft weinig succes. Het is veelbelovender om Stier de kans te geven om zich op hun eigen manier uit te drukken, omdat dan de passie en sensualiteit die in hen sluimert zich volledig kunnen ontvouwen.

Zodiac-compatibiliteit: wie is Taurus?

Boven 👍

De geboren Taurus kan uitstekend opschieten met het gevoelige en toegewijde sterrenbeeld Kreeft, omdat ze een vergelijkbare kijk op het leven en de liefde delen. Beiden vullen elkaar zowel in het dagelijks leven als in de relatie aan, zodat Stier zich volledig kan ontwikkelen in deze constellatie en zich geaccepteerd voelt.

Flop 👎

Net als veel andere sterrenbeelden voelt Stier zich ook aangetrokken tot Schorpioen, maar dit sterrenbeeld heeft veel potentieel voor conflicten. Vooral op emotioneel vlak kunnen er snel misverstanden en verkeerde inschattingen ontstaan, waardoor geschillen snel kunnen escaleren. Beiden moeten dus echt bereid zijn om over hun discrepanties te praten om ze weg te werken.

Stier sex horoscoop

Met stieren zijn sensuele momenten gegarandeerd: het zijn echte connaisseurs die ook met volle teugen genieten van seks. Daarom is het logisch dat ze hun partners tantra-praktijken of langzame seks voorstellen . Omdat door een emotionele band met je tegenhanger de gedeelde intimiteit een tintelende en gepassioneerde aangelegenheid wordt. Zelfs geblinddoekt kunnen handboeien en een vibrerend speeltje in stieren komen die worden gebruikt om het verlangen en het seksuele genot nog verder te vergroten.

Overigens: Stier kan ook goed overweg met duidelijke mededelingen in bed: als een rechttoe rechtaan en oprecht sterrenbeeld zijn ze blij wanneer wensen, behoeften of kritiek openlijk worden gecommuniceerd. Omdat de Taurus-geboren intuïtief weet: de sleutel tot nog meer sensuele saamhorigheid is om altijd eerlijk tegen elkaar te zijn.

De Taurus-vrouw in bed

De Taurus-vrouw houdt intens en intens van! Ze is er met al haar zintuigen en zorgt zo voor onvergetelijke seksuele momenten voor zichzelf en haar tegenhanger. Op deze manier kunnen beiden intense hoogtepunten en liefde ervaren en evenveel genieten. Tegelijkertijd geeft ze partners het gevoel vrij te kunnen leven tijdens de seks en zet ze daarom soms bewust zichzelf en hun lust terug – bijvoorbeeld om ze gek te maken met een speeltje . Een geven en nemen dat kan worden losgelaten in adembenemende orgasmes.

Stier vrouw seksuele posities

De Taurus-vrouw houdt diep en zelfverzekerd – bijvoorbeeld terwijl ze staat, zodat ze lekker kan liggen

De Taurus-man in bed

De Taurus-man kan bereid zijn om te experimenteren om zijn sensualiteit uit te drukken, maar hij vindt het nog steeds nuchter in het dagelijks leven – hij geeft de voorkeur aan bewezen, maar ook intieme posities boven ongebruikelijke en te gecompliceerde seksposities. Maar seks samen is des te gepassioneerder: een partnerspeelgoed dat beide evenveel stimuleert, kan dan worden gebruikt en voor nog meer intimiteit zorgen.

Goede seks is geven en nemen, zoals de Stier ook weet, wanneer het tijd kost voor de behoeften van de ander. Taurus-mannen kunnen ook een delay- gel gebruiken zodat het wellustige liefdesspel langer duurt – dit verhoogt het plezier samen en het intieme samenzijn en gedeelde hoogtepunten brengen koppels nog dichter bij elkaar.

Taurus man seksuele posities

Stier houdt van sensuele momenten en veel nabijheid – de sfinxpositie biedt erotische saamhorigheid, waar hij hete dingen naar haar kan fluisteren en haar nek kan strelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.