Liefdeshoroscoop Ram: De vurige veroveraar

ram

Ram liefdeshoroscoop: wat betekenen de sterren voor gepassioneerde Ram als het gaat om liefde, relaties, daten en seks? De grote liefdes- en sekshoroscoop Ram laat zien hoe dit sterrenbeeld tikt als partner en in bed, waar Ram aan toe is en wat voor hen het belangrijkst is in het leven en in de liefde.

Sterrenbeeld Ram

  • Datum: 21 maart. – 20 april
  • Element: vuur
  • Planeet Mars
  • Astrologisch symbool: ♈ 

Ram is het eerste teken van de dierenriem. Het element van het sterrenbeeld Ram is vuur. De vuurtekens in de astrologie zijn verenigd door hun passie, charisma en assertiviteit. Ze zijn buitengewoon ambitieus en weten wat ze willen in het leven. Met hun vurige impulsen en hun motivatie kunnen ze ook gemakkelijk anderen enthousiast maken voor een idee. Ram is vol energie en communiceert openlijk hun mening, wat hen soms kan beledigen. Hij is een heel extravert sterrenbeeld dat niet bang is voor ruzie. Ondanks alles heeft het vuurteken ook veel menselijke warmte, die soms pas naar voren komt na een lange band.

Overzicht van Ram-kenmerken

  • Eigenschappen: avontuurlijk, volhardend, enthousiast, veerkrachtig, vastberaden, direct, assertief, dynamisch, eerlijk, ambitieus, energiek, extravert, openhartig, gelukkig, idealistisch, inspirerend, strijdlustig, gepassioneerd, moedig, open, scherpzinnig, snel, onafhankelijk, zelfverzekerd, zelfverzekerd, spontaan, energiek, onafhankelijk, onvermoeibaar, ongecompliceerd, ondernemend, visionair, wilskrachtig, vastberaden
  • Sterke punten: Mensen geboren in Ram kijken altijd vooruit en zijn echte doeners die graag een handje helpen.
  • Zwakke punten: agressief, opvliegend, roekeloos, egoïstisch, impulsief, opvliegend, onattent, stormachtig, twistziek, onvoorspelbaar, ongeduldig, rommelig, rusteloos

Ram houdt van horoscoop

Ram gelooft in liefde op het eerste gezicht. U kunt snel zien wie bij u past en wie niet. Ram heeft moeite zijn gevoelens in te houden en voelt alles heel intens. In een relatie gaat hij snel alles uit de kast als hij het zeker weet. Ondanks alles heeft de typische Ram ook veel ruimte nodig om zich uit te leven. Wie dit van hem afneemt, stuit al snel op vluchtgedrag. Liefde is een avontuur voor Ram en degenen die in Ram zijn geboren, laten zich graag verrassen en meeslepen.

Ram-vrouwen zijn net zo zelfbepaald als hun mannelijke tegenhangers. Ze hebben actie nodig en kunnen erg pittig zijn. Ze haten het om betutteld te worden en zijn zelf hun beste beschermers. Hun dominantie kan intimiderend zijn, maar degenen die hun belangen met evenveel geweld verdedigen, hebben goede kaarten.

Liefdeshoroscoop – Ram als één 💗

Ram zijn echte veroveraars. Flirten is voor hen een uitdaging en dankzij hun charme en hun erotische uitstraling slagen ze er vaak in om hun tegenhangers enthousiast te maken voor zichzelf. Beide geslachten zijn over het algemeen erg zelfverzekerd en leggen daarom niet te veel druk op zichzelf. Degenen die in Ram zijn geboren, kunnen echter erg veranderlijk zijn. Als ze zich vervelen, verdwijnen ze snel. Ze hebben ook een hekel aan wachten. De fysieke Ram is klaar om snel seks te hebben als hij zeker is van zijn gevoelens.

Liefdeshoroscoop – Ram in een relatie 💕

In een relatie willen de in Ram geborenen hun onafhankelijkheid niet verliezen en hun dromen blijven nastreven. Desalniettemin weten ze diep van binnen dat ze hun doelen alleen met hun partner kunnen bereiken. Ram wil te allen tijde de rug van hun partner gesterkt hebben. Ram-inboorlingen willen eerlijk communiceren en hebben de neiging erg impulsief te zijn. Als hij het goed doet, aarzelt Ram niet lang om samen hun toekomst te plannen. De wensen en behoeften van de partner mogen echter niet worden genegeerd.

Ram en romantiek

Het sterrenbeeld Ram is geen geweldige romanticus. Als ze echter voor je in brand staan, kunnen ze ook laten zien dat ze zorgzaam zijn en allerlei creatieve gebaren bedenken zonder al te opdringerig te worden. Vooral Ram-mannen ontwikkelen snel een beschermend instinct. Romantiek is ook in de ogen van de toeschouwer en als je klaar bent om met de Ram in de wildernis te kamperen en ’s avonds naar de sterren te kijken, ben je op de juiste plek.

Compatibiliteit met sterrenbeelden: wie is een Ram?

Boven 👍

De Ram heeft een partner nodig die net zo zelfverzekerd en onafhankelijk is als zij aan hun zijde. Het kan geen kwaad als de partner een beetje nuchtere houding en stabiliteit biedt. Boogschutter en Leeuw delen een sterke wil met Ram, maar een idealistische Waterman met een dorst naar vrijheid kan een even avontuurlijke combinatie zijn.

Flop 👎

Vissen en rammen zijn natuurlijke tegenpolen. Het gevoelige watermerk en het impulsieve vuurteken zijn vatbaar voor conflicten. De passiviteit van de vis stuit vaak op onbegrip van de ram, die sneller aanvalt. Zelfs de Stier kan soms te hardnekkig voor hem zijn.

Ram geslachtshoroscoop

Explosieve climaxen zijn gegarandeerd met een Ram. Vol energie gebruikt hij zijn kracht om altijd helemaal uit te gaan in bed. Geboren in Ram genieten van seks en zijn zich bewust van hun fysieke aantrekkingskracht . Verveling is een vreemd woord en met een Ram in bed kan het luider worden.

Omdat Ram altijd zijn best wil doen, kunnen ze snel reageren op kritiek als het hun gevoelens kwetst. Dus als het in bed niet helemaal lukt, is het belangrijk om eerlijk maar gevoelig te communiceren. Omdat ze altijd beschikbaar zijn voor nieuwe experimenten, kunnen wensen worden geformuleerd in de vorm van bijvoorbeeld een bucketlist waarop de gekke ideeën worden vastgelegd. Dan verruimt de Ram ook graag zijn horizon.

De Ram-vrouw in bed

De Ram-vrouw weet wat ze wil in bed en hoe ze het beste kan klaarkomen . Ze is niet bang om haar partner direct te vertellen wat ze nodig heeft. Ondanks alle kracht verlangt ze naar tederheid tussendoor. Ram-vrouwen houden van de spanning en nieuwe dingen proberen is een must. Waarom zou je geen seks hebben in het openbaar of op een andere ongewone plek? Met haar dominante kenmerken kan de Ram-vrouw perfect de femdom-variant van BDSM vertegenwoordigen . Of het nu gaat om een pak slaag of om een paar speeltjes – het wordt nooit saai.

Geslachtsposities Ram vrouw

De Ram-vrouw neemt graag de leiding in bed. Ze wil graag experimenteren en is gepassioneerd als ze is, maar het kan ook iets ongewoons zijn.

De Ram-man in bed

De Ram-man vindt het wat moeilijker en vindt het heerlijk om het dominante deel in bed over te nemen . BDSM-spellen zijn echt iets voor de avontuurlijke Ram-man. Zet gewoon een oogmasker op en laat de Ram-man elk deel van het lichaam individueel ontdekken! Bondage brengt hem ook opwinding naar bed en geeft hem volledige controle.

Als warmbloedige liefhebber zijn temperatuurspellen ook een creatief idee om ze af te koelen of nog heter te maken met kaarsvet. De Ramman houdt niet van knuffelen, maar wil intensief contact. Met zijn onstuitbare energie zijn acrobatische seksposities perfect om nog meer variatie in bed te brengen.

Seksposities Ram man

De Ram-man is dynamisch, actief en volhardend. Hij houdt ervan om de touwtjes in handen te hebben, daarom kan het een functie zijn die wat meer werk vereist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.