Vaste dominantie

vaste dominantie

Met mijn gehandschoende handen verkende ik haar lichaam zonder beperkingen, liet mijn vingers haar gezicht en nek raken, langs haar borsten en tepels, en verder naar beneden. Ze was als een kunstwerk met ontelbare geheimen, en ik was van plan ze allemaal te vinden. ‘

De afgelopen jaren heb ik op veel manieren geluk gehad. Ik had een vriendin gekregen die me door dik en dun steunde, en het was zonder problemen dat ik de steun terugbezorgde. Er waren geen momenten waarop iemand bang was om zich uit te spreken en met elkaar te praten, en eerdere slechte ervaringen waren gewist. Dit gold ook voor het seksleven. Het was allemaal een genezingsproces geworden, waar seks weer iets goeds en veiligs was geworden, waar ik mezelf kon verliezen zonder remmingen of schaamte – hoe hard ik ook kon worden.

Ze vond het geweldig dat ik zo gevoelig en luid was; zo gemakkelijk te plagen. Zijn handen hadden altijd het vermogen om de lust in mij om te draaien als de vingers over de clitoris of in mij gleden. Zijn nabijheid maakte het verschil, en ik herinnerde haar daar vaak aan. Toch had ik een heimelijk verlangen om onze rollen op zijn kop te zetten. Ik wou dat ik hem kon laten janken zoals hij me dwong. Laat hem kreunen en me vastklampen. Het was mijn geheime fantasie waar ik naartoe werkte. Degene waarvan ik wenste dat ik dapper genoeg kon zijn om te presteren.   

Daarom was het met mijn hart in mijn keel dat ik
die avond in de badkamer voorbereidde , met leren handschoenen en ondergoed
dat mijn borsten en buik goed deed uitkomen.

Ik had kettingen in mijn handen waarmee ik friemelde en hoopte dat de zenuwen over zouden gaan. De zenuwen waren bijna net zo sterk als het verlangen.

“Is alles daar in orde?” Hoorde ik haar vragen, niet op de hoogte van de plannen van vanavond.

‘Oké,’ verzekerde ik haar, eindelijk de moed herwinnen om eruit te stappen. ‘Als je je gedraagt ​​natuurlijk’, voegde ik eraan toe terwijl ik met een glimlach op mijn gezicht voor het bed stond. Het kostte al mijn kracht om dat vertrouwen te behouden, dat in strijd was met al het andere dat ik kon zijn. Toen ze mij zag, viel ze een beetje op het bed, en ze lachte ietwat onzeker, maar ook blozend.

“Heb ik iets gemist?” vroeg ze, maar haar stem werd donkerder. Ik voelde mijn hart kloppen, mijn buik kloppen, maar ik wilde verder gaan op deze fantasie.  

‘Nog niet,’ antwoordde ik meteen met een zelfverzekerde glimlach. Ik deed een paar stappen naar het bed en trok de kettingen in mijn handen strak. “Gewoon doen wat je gezegd wordt en ik beloof je niet zal je missen.” 

Ze liet zich niet twee keer vragen en ging op de rand van het bed zitten. Uit ervaring wist ik dat ze niet had kunnen worden opgevangen zonder dergelijke schakels, omdat ze constant vocht om degene te zijn die mij raakte en niet andersom. Deze keer zou ik voorbereid zijn. Met langzame, voorzichtige bewegingen kwam ik naar haar toe, ging op haar schoot zitten en kuste haar nek. Ik overlaadde haar met kleine kusjes, af en toe nippend, daarna sloot ik met een lachje een halsband om haar nek.

‘Zodat je niet vergeet wie de baas is’, legde ik uit,
zeker met door verlangen verduisterde ogen.

Ze slaakte een kleine zucht toen ik mijn hand op haar borst legde en haar terug in bed duwde terwijl ze op haar rug lag. “Ga verder liggen.”

Ze volgde mijn bevel op en al snel lag ze in het midden van het bed, met beide armen en benen erin. Met een tevreden grijns vervolgde ik het plan. Ik had haar polsen aan elkaar vastgemaakt nadat ik ze over haar hoofd had gelegd. Dus ik haalde mijn laatste voorbereiding eruit en het was een glanzende nieuwe enkelstang. Ik was erg blij toen ik zag hoe rood ze werd, niet wetende dat ik het stiekem had gekocht.

Ik heb het aan haar enkels vastgemaakt en het werkte prima. Tevreden kroop ik over haar heen en bewonderde mijn eigen werk. Mijn gebruikelijke verlegenheid was verdampt. ‘Nu kun je niet meer de overhand krijgen’, fluisterde ik in haar oor, terwijl ik in de oorlel beet om mijn overwinning te benadrukken.

Ze slaakte een kleine zucht en ik keek er echt naar uit om het spel voort
te zetten nu ze vastgeketend was.

Met mijn gehandschoende handen verkende ik haar lichaam zonder terughoudendheid, en liet mijn vingers haar gezicht en keel raken, langs haar borsten en tepels, en verder naar beneden. Ze was als een kunstwerk met talloze geheimen, en ik was van plan ze allemaal te vinden.

‘Wees niet bang om luidruchtig te zijn – de buren zijn niet thuis,’ voegde ik eraan toe terwijl ik verder op haar neer kroop, en hongerig drukte ik mijn lippen tegen haar ondergoed. Ze jammerde, en zelfs nu voelde ik hoe nat ze door de stof heen was. Het voelde alsof mijn kern begon te branden, vooral tussen mijn benen kon ik voelen hoe ontstoken ik was door het zien, ruiken en horen van haar.

‘Zeg me dat ik moet stoppen,’ fluisterde ik – een belofte dat ik de grenzen niet zou overschrijden die ze zelf niet zou overschrijden.

Ik trok de stof een beetje opzij, zodat ik haar onderlip beter kon bekijken; en ik verloor bijna mijn adem. Ze glinsterden van de vocht die uit haar stroomde, en ze waren vol en aantrekkelijk zoals altijd. Zonder verder oponthoud greep ik haar heupen en drukte haar gezicht tegen haar schaamlippen, zodat haar tong erin glipte.

Het was goed dat ik haar stevig had vastgebonden, omdat ze hard rukte en normaal gemakkelijk los zou komen. Nu kon ze niet anders dan accepteren dat ik de controle had, en beefde elke keer dat mijn tong over haar heen gleed. Het was bevrijdend om volledige toegang te hebben, zonder te denken dat ik zou worden tegengehouden, en ik genoot van elke seconde. Ik zorgde ervoor dat ik soms mijn tong eruit trok, en in plaats daarvan lustig op haar clitoris zoog, wat haar echt deed kreunen. Er klonk muziek in mijn oren – het voelde bijna alsof ik lang was.  

Ze hapte naar adem toen ik mezelf eindelijk bij haar vandaan dwong, ook al wilde ik de rest van de nacht tussen haar benen doorbrengen. Gelukkig waren er verschillende manieren om het te doen.

‘Dit is voor velen de eerste keer,’ zei ik, terwijl ik naar haar buik keek.
‘Ik wil dit visioen meerdere keren meemaken, hoor je?’

Ze schreeuwde bijna toen ik twee vingers soepel naar binnen liet glijden, maar geen pijn had. Het was gemakkelijk te horen dat ze het een heerlijke sensatie vond, en ik verheugde me toen ik haar weer kon voelen beven. Ik bleef mijn vingers in en uit trekken, maar ze was een vrouw met veel ruimte. Ik werd aangestoken en de smaak van haar op de lippen kalmeerde me niet, waar ik nog twee vingers stak.

In totaal gingen vier vingers in een gestaag tempo in en uit, terwijl ik mezelf lastig viel met alle focus op haar. Ze was zo mooi dat ze jammerde en zichzelf droeg, terwijl ze zo goed mogelijk tegen mijn vingers leunde.

‘Mijn God, je bent zo mooi,’ kreunde ik, terwijl ik ernaar verlangde mezelf aan te raken terwijl ik haar tevreden stelde. Maar ze nam al mijn zintuigen over en dwong me te verdrinken in zowel het geluid als het zicht. Ik had in mijn jonge jaren nooit gedacht dat de geur van seks zo sterk was, maar nu kon ik het overal om ons heen ruiken.

‘Alsjeblieft,’ jammerde ze, terwijl het zweet over haar voorhoofd liep als parels aan een touwtje, en ik voelde ook zweet op haar benen. “Laat me je weten!”

Ik lachte ondanks dat ik werd gelokt, en stak mijn vingers weer diep in haar, waardoor ze nog harder kreunde.

“Deze keer niet. Deze keer draait het allemaal om jou. ​ 

Terwijl mijn vingers haar bleven doordringen, boog ik mijn gezicht weer naar beneden en zoog aan haar klitje. Terwijl ze schreeuwde en kronkelde! Mijn echte plan was geweest om speelgoed op te rapen en ze op haar te verkennen, maar ik was egoïstisch. Ik wilde degene zijn die haar de climax liet bereiken. Ik wilde elke rilling en spiertrekking in haar voelen.    

Daarom was het snel en gek. Ik haalde glijmiddel uit de nachtkastje en liet de vloeistof over mijn hand lopen. Haar ogen, donker maar smekend, bleven de hele tijd op me rusten. Zo was ik snel terug met mijn gezicht tussen haar benen.

Ik kreunde tegen haar clitoris terwijl ik zoog, bleef bijna mijn vingers in en uit pompen, nu bedekt met glijmiddel. Ik werd er zo opgewonden van, dat ik de volgende keer dat ze eruit kwamen mijn vingers in mijn vuist drukte en mijn hele hand in haar drukte. Ze kreunde en droeg zichzelf, en ik bedankte haar dat ze zo van nature nat was. Het was als een spel. Een heel verleidelijk spel.

“Meer!” schreeuwde ze
terwijl ze haar hoofd weer in bed duwde, terwijl haar gevouwen handen zich aan iets probeerden vast te klampen.
“Heb jij!”

Ze kreunde luid toen ik mijn lippen weghaalde van haar klitje en bleef mijn hand in en uit haar duwen. Tegelijkertijd ging ik meer rechtop zitten en rekte ik mijn lichaam uit, me afvragend wat ik kon doen om de vlam in mij te doven. Het werd heter en heter, haar gekreun werd steeds luider. We ademden tegelijk, waarbij ik mijn vuist tussen haar benen in en uit bleef duwen. Geen wonder dat ik haar zo graag wilde hebben.

Haar gekreun werd te veel toen ze me net zo smekend aanstaarde, en ik begon eindelijk te kraken. Dit was misschien een fantasie die uitkwam, maar het eiste haar voldoening. Ik trok mijn hand uit en ging over haar heen zitten. We persten onze lippen op elkaar in een wanhopige kus, en lachend beet ik op haar onderlip. Ze begon weer te kreunen toen ik mijn been haar onderbenen liet strelen terwijl we kusten, en dit was vrij onverwachts waardoor ze de top bereikte.

Ze schreeuwde en haar hele lichaam schokte hard. Ik voelde haar vocht tegen mijn been, maar bleef wrijven, terwijl ik de golf zij aan zij naar buiten reed. Al snel stortte ze in, uitgeput maar lachwekkend. Ik volgde meteen waar ik op haar lag, ook met een lach die eruit rolde.

‘Mijn God, het was … God,’ fluisterde ze. ‘Was je dit al een hele tijd aan het plannen?’

“Een tijdje. Ik plande ook met toys. “

Haar glimlach werd warm, maar de lust hing als een schaduw in haar ogen.

“Geen zorgen. Het hoeft niet de laatste keer te zijn… »Beiden waren buiten adem, bijna in de verleiding om hier en nu een nieuwe ronde te beginnen, maar we realiseerden ons dat het beter was om eerst kracht op te doen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.