Stevig

stevig

“De lul gleed gemakkelijk in je … daar lag je … vastgebonden aan het bed … en kon alleen maar ontvangen. Ik heb je nu hard geneukt … »

Je was bij me… En ik had grote plannen voor je vanavond. Je wist er niets van, maar ik weet dat je het leuk zult vinden. Jij staat nu onder de douche… terwijl ik me klaarmaak voor de avond…

Je komt uit de douche met alleen een handdoek om je mooie lichaam gewikkeld.. Ik zeg je ‘we gaan de slaapkamer in’ … je bent een beetje verrast … maar doe mee …. Je staat voor me in voorkant van het bed .. ik kus je .. en je kust me gewillig terug. ‘Draai je om’ zeg ik..je schrikt een beetje..maar doe wat ik zeg.

Ik zoek een zijden sjaal.. knoop hem over je ogen… draai je weer om.. en geef je een kus.. Dan pak ik een paar oorbellen die ik klaar heb liggen.. ze nemen je aan. Dus nu zie je niet .. je hoort niet .. twee van je zintuigen zijn weg ..

Ik heb het nu naar mijn zin.. je kijkt verbaasd.. maar je zit er wel in. Ik doe de handdoek af die om je lichaam zit .. leidt je naar het bed .. en legt je op je rug. Vindt een paar stropdassen .. bindt een stropdas in elke pols … trekt ze naar elke kant van het bed .. en bindt ze samen met wat ik onder het bed heb liggen. Je zit vast!Je kunt je handen niet aanraken.. Ik doe hetzelfde met elke enkel.. leg een kussen onder je kont zodat je een beetje hoger komt. Dus..

Daar ben je dan..verstrooid..en klaar voor mij!

Je kijkt verbaasd, maar opgewonden.. Je hebt geen kans om te bewegen.. Liggend daar volledig in mijn macht. Ik streel mijn hand over je gezicht.. steek een vingertop in je mond… je zuigt.. lik het gewillig… dan gaat de reis langs je nek.. rond elke tepel. Langs je buik..over je venusbeker..strijk je hand tussen je vochtige lippen daar beneden. En je bent klaar..

Je bent zo nat nu er zich kleine dauwdruppels op je lippen hebben verzameld.. je duin is gezwollen… gevoelig. Strijk met je hand over de binnenkant van je dijen..je bent zo zacht.. zo mooi waar je ligt.. vastgebonden voor me..!

Ik ga weer omhoog.. likkend.. kleine stukjes op je keelholte.. je kreunt nu luid.. maar kan je niet bewegen… Neemt een tepel in je mond..bits..zuigt er een beetje in… laat het puntje van je tong mijn speeltje om elke tepel heen… je spant je lichaam nu een beetje aan.. buig je buik een beetje.. maar je komt nergens!

Ik neem mijn tijd ..
lik me in mijn buik ..
naar je geslacht toe …

Je reageerde meteen toen het puntje van mijn tong mijn clitoris raakte. Je spande je lichaam een ​​boog omhoog om mijn tong zoveel mogelijk te voelen.. Maar ik trok mijn tong een beetje terug… je kon niet zien.. en kon niet horen.. alleen je eigen adem… mond over de seks weer van jou..zoog je clit in me…laat het puntje van je tong ronddraaien..

Je ademde nu sneller..je was goed op weg…ik stak een stijve tong in je..tong bonsde je nu….tong draaide in hoog tempo rond het duin..dus..je spande je lichaam in een boog … en een lang gehuil kwam van je …! Je hebt het krachtige orgasme … je schreeuwde gewoon je plezier! Maar ik stopte niet .. Ik had je nu vastgebonden .. zal mijn missie meteen voortzetten …

Steek er voorzichtig een vinger in … hij gleed gemakkelijk in je muis .. trok hem er voorzichtig weer uit .. stak nog twee vingers in .. drie vingers vinger pulkte je nu in een langzaam tempo .. Je werd alleen maar roder en roder in je gezicht .. begreep dat je eerste orgasme nog niet helemaal was verdwenen .. voordat de volgende op komst was ..

Ik heb het tempo nu opgevoerd … je goed geneukt met drie vingers … een beetje gestopt … je lul bevochtigd met kutsap … je duim gleed gemakkelijk in je smalle gaatje … vier vingers neukten je twee gaten op een geweldige tempo … je schreeuwt en huilt je volgende orgasme ..! Ik kleed me naakt nee .. terwijl je orgasme golven ploeteren … geniet van het zien van jou .. waar je ligt … rood in het gezicht .. plakkerig nat in het kruis .. ik streelde je lichaam nee … nam je tieten in je handen .. tepeltrucs .. je bent heerlijk ..

Je maakt me geil…

Ik zat over je borst.. en propte de pik recht in je mond.. je zoog gewillig op de schacht… …. je tong werkte met de kop van de eikel… cirkelde rond de krans.. je sloeg en genoot jezelf … ik begon je mond te neuken … stak hem helemaal naar binnen … rustig naar buiten … helemaal naar binnen … rustig naar buiten … je had geen andere keuze dan te accepteren … Ik hield van dat gezicht . je mond omhelsde mijn pik …

Je kreunde nu net zoveel als ik.. fijn om de lul diep in je keel te voelen .. en dan weer naar je tong te gaan .. Trek de lul er nu uit … pas op me in je lichaam .. hier is het moet geneukt worden !.. de pik gleed gemakkelijk in je … daar lag je .. vastgebonden aan het bed .. om gewoon te kunnen accepteren. Ik heb je hard geneukt nee..

De lul jaagt in en uit je natte en hete kutje!.. je begon en huilde weer… ineens schreeuwde en schreeuwde je het uit.. verdomme!!!! ik kooommmer igjeeeeennn !!!!! Maar ben ik gestopt?.. Nee!.. ging door in hetzelfde tempo.. Je schreeuwde en schreeuwde nog een keer..! .. een multi-orgasme was een feit!..

Je kwam… en je kwam… en je kwam!

Ik trok zachtjes mijn harde pik eruit.. duwde hem zachtjes in je kont… Ik begon je strakke kont te neuken nee… je schreeuwde om je plezier uit te schreeuwen.. maar ik stopte niet nu.. niet nu toen ik zo was close … Pompte de lul in een hoog tempo in en uit … je strakke kont geneukt … Ik voelde meteen dat gevoel .. diep in de onderrug .. verhoogde het tempo maximaal nee! .. gewoon de lul ezel jij die bezeten was !! .. je schreeuwde het uit ..

Ik koooomm weer!!! Toen .. toen huilde ik niet om me in te houden … vulde je kontgat met mijn sappen !! Zo lag ik een poosje over je heen tot mijn hartslag een beetje zakte.. trok de lul uit je.. maakte de banden los… deed je zijden sjaal af.. ik kuste je lang en zag dat je helemaal uitgeput was… toen viel je in slaap in mijn armen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.