Quarantaine

quarantaine

‘Haar hele lichaam trilt. Haar wangen voelen warm en haar hart klopt al snel vanuit haar borst. ‘Je smaakt nog beter dan ik me herinner’, zegt hij terwijl hij zijn mond afveegt.

Vandaag is de dag waarop ze heeft gewacht. Covid-19 verwoest de wereld en ze heeft hem al 8 maanden niet gezien. Het zou alleen een zakenreis zijn die een paar weken zou duren, maar vanwege de pandemie moest hij blijven tot het project voorbij was. Gelukkig worden ze in quarantaine geplaatst totdat de test negatief is, en ze weet waar ze de tijd alleen aan moet besteden.

Ze heeft de dag al een aantal weken gepland, en nu is het eindelijk zover. Ze heeft alles gepakt wat ze nodig hebben. Lekker eten en drinken, geurige oliën, kaarsjes, sexy lingerie en heerlijk sextoys.

De telefoon gaat. Het is Bjorn. “Hallo Kim! Ik ga nu aan boord van het vliegtuig en ik ben er over ongeveer 4 uur”. Kim voelt tintelingen in haar buik, tot haar teen. “Ik kan haast niet wachten, kom nu naar mijn huis!” Ze voelt een traan opkomen en kan de brok in haar keel nauwelijks bedwingen. ‘Ik kom je ophalen van het vliegveld. Ik hou van je!’ Stotteren ze met een schorre stem. “Ik hou ook van jou”, zegt Bjorn. “Ik ben de volgende in de rij, tot ziens”.

Kim legt de telefoon neer en zoekt het nieuwe ondergoed dat ze heeft gekocht, om het op de kaptafel te leggen, voordat ze in de badkuip kruipt. Het ruikt zo lekker naar de bubbels, en door de heerlijke verlichting en temperatuur van het water komt ze helemaal tot rust. Kim sluit haar ogen en herkent het tintelen. “Mmmm”, ze strijkt met haar vingers over de tepels, knijpt in de borst om een ​gekreun te slaken.

Ze laat haar andere hand over haar buik glijden en langs haar kruis. Een vinger aait zachtjes over haar clitoris en ze spettert. Oi, zo gevoelig en lekker. Kim drukt zachtjes met twee vingers op de clitoris, draait rustig rond en voelt elke spier in haar benen aanspannen, voordat ze het tempo opvoert en haar tenen krullen.

Ze denkt aan Bjorn,
en zijn heerlijke lippen tegen haar kutje.

Ohhh hij is altijd al heel behendig geweest in het likken van poesjes. Ze voelt het orgasme opbouwen maar, net zoals ze denkt dat ze komt, stopt ze het gewoon. “Ugh … nou, we hebben waarschijnlijk hulpmiddelen nodig die we kunnen gebruiken”, zucht ze in zichzelf, terwijl ze naar de douchekop reikt, de massagekop aanzet en weer aanzet. Het water raakt perfect haar vagina, en het duurt niet lang voordat het orgasme weer terug is, en Kim slaakt een paar luid gekreun terwijl het kippenvel zich over haar lichaam verspreidt. Ze slaakt een zucht van verlichting, blij met haar eigen inspanningen.

Ze trekt de dop eruit, zet de douche weer op de normale straal en spoelt zich af voordat ze uit het bad komt, blij maar nog steeds geil. Ze veegt zichzelf af en trekt het nieuwe fluwelen groene korset, slipje en kousenhouders aan. Ze rolt haar kousen over haar tenen, benen en dan helemaal tot aan haar dijen waar ze de clips van haar kousen vastzet. “Er zijn nog vele uren tot hij hier is, dus ik kan veel tijd besteden aan zowel make-up als kleding”, denkt ze, dus ze gaat aan de make-uptafel zitten en begint zich klaar te maken voor een hete en romantische avond.

Ze denkt weer aan hem. Ze denkt aan zijn sterke armen, die haar haren vastgrijpen en haar naar zich toe trekken. Hier komt het plagen weer. Weer gaat haar hand over het zijdezachte poesje en nu voelt ze echt hoe nat het is.

Het slipje is al doorweekt en de vingers glijden vanaf de zijkant naar binnen.

Eén vinger eerst. Langzaam in en uit langzaam. Mmm zo lekker. Dan twee vingers en een iets sneller tempo, in en uit, terwijl de andere hand zich concentreert op de schaamlippen en clitoris. Ah, haar ademhaling gaat sneller, in de tijd dat haar vingers haar neuken. “Fuck zo verdomd lekker! Maar nog steeds niet zo lekker als wat mij te wachten staat”.

Ze voelt het in haar vagina, en ze wordt natter en natter totdat ze weer een climax bereikt. Het zweet stroomt van de nek en langs de borst. Haar huid glanst in het schijnsel van de zon uit het raam en ze voelt dat het een beetje koud wordt. “Oeps .. het slipje is waarschijnlijk iets te nat om nu aan te trekken.” Ze trekt hem uit, gaat weer voor de make-upspiegel zitten en maakt haar make-up af.

Ze kamt haar haar, kijkt in de spiegel en lacht in zichzelf. “Misschien is het maar goed dat het slipje te nat is geworden, het gaat toch weer uit, en mijn poesje ziet er heel goed uit.” Ze vindt een knielange jas, pakt een zijden sjaal en doet deze om haar nek en loopt de auto in.

Kim zit in de auto buiten het vliegveld te wachten op Bjorn, de vlinders tintelen zo lekker en elke seconde duurt een eeuwigheid. Maar ineens staat hij daar. Ze gooit zichzelf uit de auto en in de armen van haar geliefde. Hij omhelst haar, kust haar in de nek en fluistert in haar oor.

“Laten we naar huis gaan.
Ik heb een pakket dat wacht om geopend te worden “.

Ze aait zijn spijkerbroek, en er was niets moeilijks aan. Een klein gekreun komt uit hem, en hij bijt haar zachtjes in de nek voordat hij zijn bagage in de auto stopt en ze instappen en wegrijden.

Eindelijk thuis en Bjorn rent de auto uit om de deur voor Kim te openen. Hij steekt zijn hand uit en trekt haar eruit, en trekt haar naar zich toe. Zijn lippen omhelzen de hare en zijn tongen strelen elkaar liefdevol. Hij duwt haar tegen de auto, trekt de sjaal van haar nek en kust haar tot aan haar borsten, maakt een knoopje op haar jas los en steekt zijn gezicht tussen haar tieten, inademend.

“Ah, ik heb de heerlijke geur van je gemist!” ademt hij uit.

Ze kreunt en voelt dat het weer nat wordt. Hij friemelt met zijn vingers in de jas, richting kruis, en is zeer verrast als hij ontdekt dat Kim geen slipje draagt. Ze voelt zijn heerlijke, ietwat koude vingers haar schaamlippen strelen, zacht, licht en langzaam. De vingers gaan langs de binnenkant van de dij.

Bjorn kijkt om zich heen om te zien of ze alleen zijn voordat hij haar dijen spreidt en zijn vingers weer tegen haar lippen strijkt en op haar clitoris drukt. Met een snelle ruk heeft hij haar omgedraaid. Ze staat met haar gezicht tegen de auto en haar handen op haar rug. Ze kan hem horen friemelen aan de rits van zijn broek. ‘Eindelijk’, roept ze uit.

“Aah !!” kreunt Bjorn
de grote harde pik tegen haar opening wrijven,
maar hij laat het niet binnen glippen.

Het druipt van de kut naar de kop van de penis, en hij wrijft het heen en weer van het vagina, naar de opening en een beetje naar binnen, voordat hij zichzelf er weer uittrekt. ‘Je bent zo lekker en nat, mijn meisje. Ik wil je de hele nacht neuken!’ fluistert hij. “Neuk me alsjeblieft, ik kan niet langer wachten” kreunt Kim. “Oh je moet nog even wachten!”.

Bjorn duwt zijn penis weer in zijn broek en ze gaan samen het huis in. Kim trekt haar jas uit, maar laat de hoge pumps aan, en ze voelt Bjorns blik de hele weg naar de keuken. ‘Wil je een glas wijn?’ vraagt ze. “. Ze strekt zich uit over de bank en in de kast waar de wijn en de glazen staan, maar voordat ze ze naar beneden kan halen, voelt ze hebzuchtige handen om haar billen geklemd.

“Mmmjah!” Ze geniet van het heerlijke gevoel om mee te spelen. Hij likt van de ene naar de andere kant voordat hij uiteindelijk naar het midden beweegt. Haar tong omcirkelt haar kont en ze voelt koude rillingen tot in haar nek. Een vinger glijdt in haar, terwijl een andere haar kutje masseert. Bjorn draait haar weer om, gaat op zijn knieën en likt elke kostbare druppel van haar natte poesje, terwijl hij haar neukt met twee vingers voor en een in haar kont.

Haar hele lichaam trilt. Haar wangen zijn warm en haar hart klopt al snel vanuit haar borst. “Ohhhh ik kom!!!” Bjorn lacht naar haar. ‘Je smaakt nog beter dan ik me herinner’, zegt hij terwijl hij zijn mond afveegt. Kim duwt hem op de grond en gaat met zijn kont in zijn gezicht zitten, en buigt voorover om zijn paal te grijpen.

Ze likt met lichte slagen aan de eikel en laat een beetje speeksel langs de hele schacht lopen. Ze gebruikt speeksel als glijmiddel en trekt hem langzaam aan. Bjorn wordt steeds harder in haar handen, voordat ze zijn hele lengte in haar mond en keel neemt. Ze kan het plezier in zijn gekreun horen, maar hij blijft haar vingeren. Beiden kreunen, ademen om te hijgen, en ze voelen allebei dat Bjorn’s lul begint te pompen. “Ah shit, schat ik kan niet langer. Ik kom!”

Kim houdt de lul in haar mond terwijl haar tong rond de eikel draait, en laat hem haar mond vullen met zijn hete sperma. Ze slikt alles, veegt haar mond af, staat op en kijkt naar haar superheld. ‘Wil je nu wijn?’ Lacht ze. “Ja graag!” Kim geeft hem het wijnglas, helpt hem overeind en leid hem naar de slaapkamer.

Op het bed lag een zweep, een dildo, ballgag en lint.

‘Vrouw, je kent me maar al te goed’, grijnst Bjorn. Kim gaat op het bed zitten om achterover te leunen. ‘Dus wat gaan we nu doen?’ Zegt ze voordat ze een slok wijn neemt. Bjorn neemt het hele glas met een slok weg en bergt het op. “Dit!” Hij glimlacht als hij de massagestaaf in het stopcontact steekt. Hij laat het trillen op de laagste sterkte op haar tepels totdat ze stijf worden, en laat het langs haar buik en naar haar clitoris trillen.

De trillingen zijn intens, ze laten het bloed daar meteen naar beneden stromen. Bjorn komt op volle kracht, waardoor Kim’s benen zich in pure reflex sluiten. “Oh, mijn meisje, je weet dat je dat niet mag doen als de baas speelt!” Fluistert hij stevig. Hij zet de massagestaaf uit, reikt naar het lint om Kim’s voeten aan de bedpoten te binden.

Hij bindt haar handen en ogen,
voordat hij de ballgag in haar mond stopt.

Kim ziet niets, maar ze voelt iets kouds over haar been en over haar hele lichaam. Het is de zweep. Ze kan horen hoe hij het een beetje naar achteren trekt voordat ze een klopje en een beetje heerlijk brandend gevoel op zijn borst voelt, en dan op haar dij. Ze kreunt bij het kronkelen van extatische pijn als de zweep soms slaat, en dan een laatste zachte klopje op haar poesje. Ze hoort de massagestaaf weer, en krijgt hem recht op de clitoris .. “mmm” kreunt ze door de bal in haar mond.

Bjorn voelt er met zijn hand om te weten of Kim nat genoeg is om zijn lul op te nemen, en dat is gelukt

Ze is zo nat dat hij de vibratie kan horen spetteren, en eindelijk gebeurt het. Bjorn penetreert haar diep en hard. Hij neukt haar zo hard als ze nog nooit eerder is geneukt. Beiden kreunen en ademen. Hij houdt de massagestaaf stevig op haar clitoris en Kim komt zo hard klaar dat ze huilt. “Ik hou zoveel van jou!”.

Het trillen stopt, en Bjorn trekt zich uit haar, maar ze voelt meteen weer iets kouds in haar doordringen. Dit keer is het de dildo. Hij duwt het langzaam naar binnen en trekt het er weer helemaal uit, keer op keer. Voordat hij het langzaam maar zeker in haar kont duwt. Kim kreunt. Ze hebben dit nog niet zo vaak gedaan, maar ze heeft zich hierop voorbereid. Bjorn is een heer en neemt het in een volkomen kalm tempo aan, terwijl hij naar haar gekreun luistert. Langzaam in en uit, totdat hij ziet dat ze er zo van geniet dat ze met luid gekreun om meer smeekt.

Hij versnelt het tempo en ze voelt dat zijn adem dichter bij de kruis komt,
en tenslotte de heerlijke omhelzing met de tong.

Hij likt en zuigt aan haar schaamlippen en laat zijn tong over haar klitje rollen, totdat hij haar weer voelt komen. ‘Nu ben ik weer aan de beurt.’ Hij laat de dildo helemaal in haar kontje staan, en laat zijn lul langzaam in de natte smalle ingang glijden, die nu nog smaller is. Ze snakt naar adem .. “Ah verdomd wat ben je lekker!” En verhoogt de sterkte van elke penetratie.

Hij grijpt haar borst, likt en bijt haar harde tepel, terwijl de andere hand haar nek grijpt. Kim voelt het stromen van de seks tot in de kont en hoe Bjorn’s pik alles aanraakt wat goed voelt. Het begint weer te pompen, en Bjorn komt in haar, en spuit over haar heen.

Hij maakt de ballgag en blinddoek los. Ze geeft hem een ​​kus en kreunt als zij zelf de dildo eruit trekt. ‘Weet je dat ik echt van je hou ?!’ Zegt hij . Kim lacht en knikt terwijl ze probeert op adem te komen. ‘Dus wat gaan we nu doen?’ Vraagt ze. “We kunnen wat eten en het opnieuw proberen!” Bjorn. “We zitten tenslotte in quarantaine!”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.